porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
KarLa, my mielismy taki, ze tylko grill, bez pieczenia pizzy, ale naprawde fajny byl i mozna bylo faktycznie ugrillowac...
Cos jak ten mielismy, a nawet chyba moja mama jeszcze go ma
Cos jak ten mielismy, a nawet chyba moja mama jeszcze go ma
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, to wysle M. jutro mam nadzieje ze pojedzie i ze w ogole cos bedzie w sklepie
mop parowy.
Polecacie? Jaka firma?
Polecacie? Jaka firma?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- mała_czarna
Ja mam z viledy. Jest ok. Innych nie miałam to nie mam porównania czy lepszy czy gorszy.lisbeth87 pisze:mop parowy.
Polecacie? Jaka firma?
Polecam bardzo! Mycie podłóg przestało być moją zmorą. Kupiłam Transa Electronics, miał bardzo dużo dobrych opinii w necie.
Teraz jak się finanse ustabilizują to pomyślę o odkurzaczu pionowym, to może skończą się moje cierpienia związane z odkurzaniem (kabel, ciągnięcie tego klamota za sobą, no nie cierpię).
Teraz jak się finanse ustabilizują to pomyślę o odkurzaczu pionowym, to może skończą się moje cierpienia związane z odkurzaniem (kabel, ciągnięcie tego klamota za sobą, no nie cierpię).
lisbeth, ja sprzatam u jednej babki, najpierw miala jakis h2o i byl ok, ale cos przestala para leciec i kupili morphy richards i jest beznadziejny, szmatka za bardzo jezdzi na nim, jest dosc krotki- ja nie jestem wysoka- 169cm ale dla mnie jest za krotki. PRzede wszystkim warto patrzec na dlugosc kabla, w pierwszym mieli dlugi i bylo super, w drugim jest tak krotki ze nie wszedzie moge dojechac, bo nie starcza kabla z najblizszego gniazdka (no ale to duzy dom jest).
Ogolnie na poczatku wolalam zwyklego mopa, ale w sumie polubilam sie z tym parowym jednak przy wielkim domu odczuwam bol reki po umyciu podlog wszedzie
Ogolnie na poczatku wolalam zwyklego mopa, ale w sumie polubilam sie z tym parowym jednak przy wielkim domu odczuwam bol reki po umyciu podlog wszedzie
Lisbeth87 ja też mam z vileda (ten trójkątny) i jestem zadowolona
N 2018
M 2023
M 2023
Dzięki!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Nareszcie zepusl mi się mikser! Co polecacie fajnego?
nuuutella pisze:Nareszcie zepusl mi się mikser!
Ja mam Boscha robot planetarny, jest fajny
Adu, zdradzisz do czego wykorzystujesz tę dziwną końcówkę flexi cośtam? I co fajnego robisz z użyciem tego robota (poza ciastami)? Mamy od tygodnia (prezent) i tak się jaram, ale z tego podekscytowania jeszcze go nie użyłam.
Mia, nie mam bladego pojęcia o jaka końcówkę chodzi Robie ciasta, bułki, chleby, bezy. Mam dostawke do maszynki to robię też farsz na pierogi, miele mięsko, ciecierzycę do falafeli
jesli chodzi o tego grilla elektrycznego z lidla 3w1 to funkcji pieczenia pizzy nie polecam a na tym mi troche zalezalo. Nie rozgrzewa sie on do tych 400 stopni. Ledwo 200 osiagnelo. Pizza od dolu przypieczona, z gory blada
Jutro proba z miesem i warzywami
Jutro proba z miesem i warzywami