porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Polecam bardzo! Mycie podłóg przestało być moją zmorą. Kupiłam Transa Electronics, miał bardzo dużo dobrych opinii w necie.
Teraz jak się finanse ustabilizują to pomyślę o odkurzaczu pionowym, to może skończą się moje cierpienia związane z odkurzaniem (kabel, ciągnięcie tego klamota za sobą, no nie cierpię).
Teraz jak się finanse ustabilizują to pomyślę o odkurzaczu pionowym, to może skończą się moje cierpienia związane z odkurzaniem (kabel, ciągnięcie tego klamota za sobą, no nie cierpię).
lisbeth, ja sprzatam u jednej babki, najpierw miala jakis h2o i byl ok, ale cos przestala para leciec i kupili morphy richards i jest beznadziejny, szmatka za bardzo jezdzi na nim, jest dosc krotki- ja nie jestem wysoka- 169cm ale dla mnie jest za krotki. PRzede wszystkim warto patrzec na dlugosc kabla, w pierwszym mieli dlugi i bylo super, w drugim jest tak krotki ze nie wszedzie moge dojechac, bo nie starcza kabla z najblizszego gniazdka (no ale to duzy dom jest).
Ogolnie na poczatku wolalam zwyklego mopa, ale w sumie polubilam sie z tym parowym
jednak przy wielkim domu odczuwam bol reki po umyciu podlog wszedzie 
Ogolnie na poczatku wolalam zwyklego mopa, ale w sumie polubilam sie z tym parowym

Lisbeth87 ja też mam z vileda (ten trójkątny) i jestem zadowolona 
N 2018
M 2023
M 2023
Dzięki!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Nareszcie zepusl mi się mikser! Co polecacie fajnego?
nuuutella pisze:Nareszcie zepusl mi się mikser!
Ja mam Boscha robot planetarny, jest fajny

Adu, zdradzisz do czego wykorzystujesz tę dziwną końcówkę flexi cośtam? I co fajnego robisz z użyciem tego robota (poza ciastami)? Mamy od tygodnia (prezent) i tak się jaram, ale z tego podekscytowania jeszcze go nie użyłam.
Mia, nie mam bladego pojęcia o jaka końcówkę chodzi
Robie ciasta, bułki, chleby, bezy. Mam dostawke do maszynki to robię też farsz na pierogi, miele mięsko, ciecierzycę do falafeli
Robie ciasta, bułki, chleby, bezy. Mam dostawke do maszynki to robię też farsz na pierogi, miele mięsko, ciecierzycę do falafeli
jesli chodzi o tego grilla elektrycznego z lidla 3w1 to funkcji pieczenia pizzy nie polecam
a na tym mi troche zalezalo. Nie rozgrzewa sie on do tych 400 stopni. Ledwo 200 osiagnelo. Pizza od dolu przypieczona, z gory blada
Jutro proba z miesem i warzywami
Jutro proba z miesem i warzywami

Adu, ok, widocznie ciut inny model
dzięki, muszę w końcu zacząć.
Nutella, dla mnie tak, nie brudze w niczym raczek, wszystko dokładnie zrobione, więc dla mnie wart 
Mia, a jaki masz model? Moze ja nie wiem że to mam
Mia, a jaki masz model? Moze ja nie wiem że to mam

- malwinka89
nuuutella, ja od kilku dni mam Lidlomixa i kocham go, żaden inny sprzęt mi niepotrzebny
obecnie jest w promocji starszy model (bez dotykowego wyświetlacza i wgranych przepisów) za 888 zl. Jakbym wcześniej znała to cudo to już dawno bym go brała. W weekend zrobiliśmy chleb, pizzę, ciasto Brownie, obiad na parze mięsko i warzywa. Wszystko udane i przepyszne 
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Lexie ja też sobie chwalę mojego lidlomixa