A ok, teraz rozumiem
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Aby nie dostarczać sobie za dużo kalorii na noc,.kiedy organizm potrzebuje ich mniej, niż w ciągu dnia. Ale tak jak piszę, nie znam się.
A czy będę traciła na wadze, jedząc jeden posiłek dziennie na 1600kcal?
shattered, zobaczymy co z tego wyjdzie
Farazi, Shattered, ja jestem tak przyzwyczajona, bo po obiedzie zazwczaj po 2 godzinach jezdzilam na sprzatanie i stad ta dluga przerwa i zazwyczaj bylam taka glodna ze niestety ta kolacja czesto porcja byla jak obiad
Farazi, Shattered, ja jestem tak przyzwyczajona, bo po obiedzie zazwczaj po 2 godzinach jezdzilam na sprzatanie i stad ta dluga przerwa i zazwyczaj bylam taka glodna ze niestety ta kolacja czesto porcja byla jak obiad
Ja też się nie znam więc dopytuje nie wiem, ja od dłuższego czasu jem 2 posiłki przy 1800 kcal i chudnę (w tym właśnie większość na obiadokolację koło 18-20), więc jak zawsze - dla każdego coś innego
Kurde, teraz siedzę i się zastanawiam jakby organizm reagował na taki jeden posiłek
mnie też zawsze ta aplikacja wkurzała, aż w końcu postanowiłam zainwestować w wersję premium- dużo bardziej mi się podoba, nie ma reklam, możesz skanować kody kreskowe, przez co w miarę szybko się szuka, możesz dodawać swoje potrawy- wpisujesz raz składniki i potem tylko dodajesz całą potrawę, no i można sobie kopiować z z innych posiłków- czyli jak jem to samo co wczoraj,czy 3 dni temu, to tylko kopiuję i nie muszę znowu wklepywać, chociaż druga strona jest taka, że mam teraz stosunkowo dużo czasu, żeby się w to "bawić", może gdy wrócą stałe obowiązki, znowu będę liczyć "na oko"
sowaa, ja chyba nie mam cierpliwosci do liczenia kalorii
No dobra, zrobilam obiad, myslalam ze malo kaloryczny, bo to tylko pulpeciki z indyka w sosie curry z makaronem ryzowym
Wychodzi na to ze powinnam juz zakonczyc jedzenie na dzisiaj a i tak odmierzylam ilosc makaronu, bo normalnie to co ugotowalam dla nas 2 to sama zjadalam
Moze jutro bedzie lepszy dzien
No dobra, zrobilam obiad, myslalam ze malo kaloryczny, bo to tylko pulpeciki z indyka w sosie curry z makaronem ryzowym
Wychodzi na to ze powinnam juz zakonczyc jedzenie na dzisiaj a i tak odmierzylam ilosc makaronu, bo normalnie to co ugotowalam dla nas 2 to sama zjadalam
Moze jutro bedzie lepszy dzien
Ej, ja to wszystko mam bez wersji premium. W płatnej opcji pokazuje mu tylko dodatkowo licznik picia wody.sowaa pisze: ↑04 cze 2020, 15:33mnie też zawsze ta aplikacja wkurzała, aż w końcu postanowiłam zainwestować w wersję premium- dużo bardziej mi się podoba, nie ma reklam, możesz skanować kody kreskowe, przez co w miarę szybko się szuka, możesz dodawać swoje potrawy- wpisujesz raz składniki i potem tylko dodajesz całą potrawę, no i można sobie kopiować z z innych posiłków- czyli jak jem to samo co wczoraj,czy 3 dni temu, to tylko kopiuję i nie muszę znowu wklepywać, chociaż druga strona jest taka, że mam teraz stosunkowo dużo czasu, żeby się w to "bawić", może gdy wrócą stałe obowiązki, znowu będę liczyć "na oko"
ekhmmm pierwszy dzien liczenia kalorii i ograniczania sie z porcjami... 2139 kcal...
Ja dzisiaj miałam kryzys i beznadziejnie jadłam, nawet się skusiłam na loda na spacerze (niewarty grzechu), ale przynajmniej się zmusiłam do treningu. Straszny mam spadek ostatnio chęci do tego wszystkiego
KarLa, ale jeśli jesteś przyzwyczajona do takiej ilości kalorii to nie musisz niewiadomo ile ucinać, wystarczy 200-300, a to wbrew pozorom nie jest takie ciężkie.
Ja nadal wytrwale ćwiczę. Wczoraj założyłam krótkie portki do ćwiczeń i załapałam takiego doła... Nie wiem, chyba miałam jakiś element wyparcia, że ja wcześniej nie widziałam, jaka jestem rozlazła.
Ja nadal wytrwale ćwiczę. Wczoraj założyłam krótkie portki do ćwiczeń i załapałam takiego doła... Nie wiem, chyba miałam jakiś element wyparcia, że ja wcześniej nie widziałam, jaka jestem rozlazła.
efryna, tule! ja sie zniechecilam juz po pierwszym dniu
Sofii, obawiam sie ze byc moze zjadalam te 2700kcal a w weeekend moze i wiecej. Dopiero to dzisiejsze liczenie kalorii otworzylo mi oczy...
Najlepsze jest to ze M. nawet nie dobil do swojego progu z kaloriami, a jest najedzony. I to on ma nadwage a ja "wage prawidlowa" ...
Sofii, obawiam sie ze byc moze zjadalam te 2700kcal a w weeekend moze i wiecej. Dopiero to dzisiejsze liczenie kalorii otworzylo mi oczy...
Najlepsze jest to ze M. nawet nie dobil do swojego progu z kaloriami, a jest najedzony. I to on ma nadwage a ja "wage prawidlowa" ...
Zamówiłam gumy do ćwiczeń, bo sie już patrzeć na siebie nie mogę, zanim wróciłam z pracy była 18.00, a Krzys poszedł spać o 21.30 a był na nogach od 6.00 rano... teraz to już nie mam na nic siły ani ochoty...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiowa może być, myślę, że robotę robi ten brak reklam, bo wcześniej miałam wrażenie że pół dnia wklepuję posiłki, a teraz myk myk i już
Necia, jakie gumy zamówiłas? Też ostatnio myslalam, żeby jeszcze gumy sobie kupić.
Mówicie o tych taśmach oporowych? Ja ma z decathlonu. Nienawidzę ich, bo mi się rolują, chociaż jest i tak lepiej niż kiedyś
KarLa, no to łączę się w bólu;)
Necia, wyrzucaj męża z Krzysiem na spacer i wtedy ćwicz, w życiu bym nie poświęciła wieczoru po takim dniu...
KarLa, no to łączę się w bólu;)
Necia, wyrzucaj męża z Krzysiem na spacer i wtedy ćwicz, w życiu bym nie poświęciła wieczoru po takim dniu...