Ja też się nie znam więc dopytuje

Kurde, teraz siedzę i się zastanawiam jakby organizm reagował na taki jeden posiłek

Ja też się nie znam więc dopytuje
mnie też zawsze ta aplikacja wkurzała, aż w końcu postanowiłam zainwestować w wersję premium- dużo bardziej mi się podoba, nie ma reklam, możesz skanować kody kreskowe, przez co w miarę szybko się szuka, możesz dodawać swoje potrawy- wpisujesz raz składniki i potem tylko dodajesz całą potrawę, no i można sobie kopiować z z innych posiłków- czyli jak jem to samo co wczoraj,czy 3 dni temu, to tylko kopiuję i nie muszę znowu wklepywać, chociaż druga strona jest taka, że mam teraz stosunkowo dużo czasu, żeby się w to "bawić", może gdy wrócą stałe obowiązki, znowu będę liczyć "na oko"
Ej, ja to wszystko mam bez wersji premium. W płatnej opcji pokazuje mu tylko dodatkowo licznik picia wody.sowaa pisze: ↑04 cze 2020, 15:33mnie też zawsze ta aplikacja wkurzała, aż w końcu postanowiłam zainwestować w wersję premium- dużo bardziej mi się podoba, nie ma reklam, możesz skanować kody kreskowe, przez co w miarę szybko się szuka, możesz dodawać swoje potrawy- wpisujesz raz składniki i potem tylko dodajesz całą potrawę, no i można sobie kopiować z z innych posiłków- czyli jak jem to samo co wczoraj,czy 3 dni temu, to tylko kopiuję i nie muszę znowu wklepywać, chociaż druga strona jest taka, że mam teraz stosunkowo dużo czasu, żeby się w to "bawić", może gdy wrócą stałe obowiązki, znowu będę liczyć "na oko"![]()
dobry pomysł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości