Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
sushi? też by mi było żal ale to już taka dieta na zawsze, że np. nie możesz sobie raz na jakiś czas tego sushi faktycznie wciągnąć?
Pewnie mogłabym. Ale już sprawdziłam ze bardzo mi skacze cukier a byłabym się ze jak sobie zacznę pozwalać to rozreguluje wszystko nad czym pracuje.
Za zgodą diabetologia raz na jakiś czas strzelam sobie lampę wina by się odstresowac co by mi kortyzol nie wzrastał
Za zgodą diabetologia raz na jakiś czas strzelam sobie lampę wina by się odstresowac co by mi kortyzol nie wzrastał
- mała_czarna
Chorera graty!
Efryna rozumiem, udało się wytrzymać wczoraj bez wina?
Szladus jak testowanie rowerka?
Ja po pomiarach. Niecały kg tylko zeszło, wiec trochę rozczarowana jestem. Centymetrowo bardziej optymistycznie bo wszędzie min. -1.
Nic to, widać że lekko nie będzie.
Efryna rozumiem, udało się wytrzymać wczoraj bez wina?
Szladus jak testowanie rowerka?
Ja po pomiarach. Niecały kg tylko zeszło, wiec trochę rozczarowana jestem. Centymetrowo bardziej optymistycznie bo wszędzie min. -1.
Nic to, widać że lekko nie będzie.
Udało się wytrzymać bez wina:) chociaż humor miałam kiepski wczoraj
mała_czarna -- piąteczka, ja się też zważyłam, też -1kg i no nie będę ukrywać, że jestem trochę rozczarowana, zwłaszcza, że na początku zwykle leci więcej niż później. Niestety, już nie te lata, żeby tydzień postu wystarczył, żeby się dopiąć w mniejsze spodnie:P
mała_czarna -- piąteczka, ja się też zważyłam, też -1kg i no nie będę ukrywać, że jestem trochę rozczarowana, zwłaszcza, że na początku zwykle leci więcej niż później. Niestety, już nie te lata, żeby tydzień postu wystarczył, żeby się dopiąć w mniejsze spodnie:P
- mała_czarna
Efryna brawo za wytrwałość
No właśnie ja liczyłam że skoro to początek to zejdzie raczej z 1.5kg ale nie ma dobrze.
Z drugiej strony najważniejsze żeby później nie wróciło.
No właśnie ja liczyłam że skoro to początek to zejdzie raczej z 1.5kg ale nie ma dobrze.
Z drugiej strony najważniejsze żeby później nie wróciło.
dokładnie tak! damy radę. ja muszę się trochę bardziej z wodą pilnować
Ja dziś będę się mierzyć. Muszę coś ze sobą zrobić. Wagowo niby niego jest źle, ale patrzę w lustro i nie poznaję mojego ciała. Najgorsze jest to, że jak mówię, że chcę schudnąć to wszyscy na mnie patrzą jak na głupią i się śmieją. Popatrzyłam na wasze przepisy i dużo jest fajnych, będę korzystać.
A ja dzis na odjazd z pl wyhaczylam w biedrze ksiazke jak pusznie jesc z niskim ig... fajne przrpisy na samo pieczone chlebki byly jakies sniadania desery podwieczorki obiady itp wiec wzielam sobie... moze mnie zmotywuje cos mi posmakuje i choc troche zaczne lepiej jesc...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
A ja się dziś zważyłam i nie wiem czy mam motywację do odchudzania czy większego doła
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- mała_czarna
Lisbeth aż takie zaskoczenie na wadze?
Swoją drogą ja byłam pewna, że Ciebie tu nie ma bo na swojej diecie juz się wylaszczyłaś po prostu
Swoją drogą ja byłam pewna, że Ciebie tu nie ma bo na swojej diecie juz się wylaszczyłaś po prostu
mała czarna gdybym tylko przestrzegała diety...
Muszę się ogarnąć bo w ciąży wyglądałam korzystniej...
Muszę się ogarnąć bo w ciąży wyglądałam korzystniej...
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- mała_czarna
Lisbeth to powodzenia dużo chcesz zrzucić?
mała czarna najlepiej 20 kilo
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- mała_czarna
Trzymam kciuki w takim razie
- mała_czarna
Muszę robić większe porcję koktajlu bo mam małego wspólnika który prawie pół mojej porcji wciąga