Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
A ja tam nie mam problemu z bikini, mimo sami-wiecie-jakiej wagi i stanu ciała. No do modelki mi daleko, ale mam szczerze gdzieś, co inni o tym myślą
Efryna, ale ja znam mnóstwo osób, które ważą wiele wiele wiele więcej ode mnie i wyglądają rewelacyjnie w bikini. Wydaje mi się, że to nie jest kwestia wagi ale stanu ciała i skóry. Ja jestem galareta, dlatego po prostu nie mogę się przemóc. I nie chodzi o innych, tylko o to, jak ja się czuję
Suerte, wow piękny wynik! Idziesz jak burza!
Ja po dwóch cc też mam trochę luźnej skóry nad blizną. Musiałabym całkowicie pozbyć się nadmiaru z brzucha plus napiąć skórę, żeby się tego całkowicie pozbyć. Ciekawe kiedy się doczekam...
A co do bikini, to ja od zawsze mam tylko takie, nawet jak było mnie trochę więcej po ciąży.
Ja po dwóch cc też mam trochę luźnej skóry nad blizną. Musiałabym całkowicie pozbyć się nadmiaru z brzucha plus napiąć skórę, żeby się tego całkowicie pozbyć. Ciekawe kiedy się doczekam...
A co do bikini, to ja od zawsze mam tylko takie, nawet jak było mnie trochę więcej po ciąży.
Ale ja nie wyglądam rewelacyjnie w bikini, obiektywnie wyglądam dość słabo;) i totalnie nie próbuję Cię do niczego przekonać, ja po prostu nigdy nie miałam idealnego ciała, zawsze miałam kompleksy, a jakbym miała czekać na super sylwetkę, to bym nigdy się nie doczekała bikini. yolo
Suerte, ale czego oczekujesz od męża w związku z tym? Że ci powie "no faktycznie, weź się za siebie, bo się spasłaś. Popatrz, ta jest po trzech ciążach, a wygląda jak żyleta"? Serio chciałabyś coś takiego usłyszeć, zamiast komplementu (nawet naciąganego)?
Przecież ja nie mówię o zostawieniu wszystkiego "bo rodziłam", tylko o tym, że chcesz pokazywać mężowi, żeby Cię nie komplementował.
Sofii, ja też uważam jak Twój mąż, że to jest kwestia głowy.
Misiaq, zostań. U mnie chyba zeszłotygodniowy pomiar kłamał, bo teraz ważę więcej. A nie jem na tyle więcej, żeby było po czym przybierać na wadze. Jeśli Cię to pocieszy
Efryna, podoba mi się to, co napisałaś. Masz ode mnie suba
Przecież ja nie mówię o zostawieniu wszystkiego "bo rodziłam", tylko o tym, że chcesz pokazywać mężowi, żeby Cię nie komplementował.
Sofii, ja też uważam jak Twój mąż, że to jest kwestia głowy.
Misiaq, zostań. U mnie chyba zeszłotygodniowy pomiar kłamał, bo teraz ważę więcej. A nie jem na tyle więcej, żeby było po czym przybierać na wadze. Jeśli Cię to pocieszy
Efryna, podoba mi się to, co napisałaś. Masz ode mnie suba
Efryna, ja też się nie doczekam, dlatego pisałam, że prawdopodobnie już nigdy nie założę bikini w domu zdarzało mi się do opalania wcisnąć, ale wczoraj robiłam przegląd i musiałam wszystkie wywalić w jakimś ataku rozpaczy.
Ważę więcej niż TySuerte pisze: ↑18 cze 2020, 9:12nie wiem czy pisałaś ile ważysz, ale po zdjęciu pamiętam, że jesteś chuda, a im mniej do zrzucenia tym trudniej po prostu. jak ja zaczęłam się w sierpniu odchudzać, to w 2 tygodnie mi 4,5 kg spadło, a w miesiąc 8. teraz leci wolniej i pewnie niedługo i u mnie znowu stanie waga...
(nie mówię oczywiście o osobach, które mają problemy ze zdrowiem.)
A wzrostu mam 162.
farazi nie. ale mój Mąż mi tak "słodzi" zawsze, obojętnie ile ważę, to zawsze "niepotrzebnie się katuje" według niego. wiem, że mnie kocha i po prostu brak mu obiektywnego spojrzenia na to.
doceniam i dziękuję mu zawsze za komplementy, ale też chcialabym, żeby mnie też motywował trochę, zamiast mówić, że "przesadzasz", czy "nie wiem co Ty od siebie chcesz"...
doceniam i dziękuję mu zawsze za komplementy, ale też chcialabym, żeby mnie też motywował trochę, zamiast mówić, że "przesadzasz", czy "nie wiem co Ty od siebie chcesz"...
farazi i naprawdę nie wiem w sumie o co Ci chodzi nie wiem co złego w pokazaniu zdjęcia i powiedzeniu na przykład "o, taka chce mieć figurę"...
Proponuję zamknąć temat może się po prostu czepiam słówek.
po prostu za bardzo dosłownie to potraktowałaś... Sofii jest chudsza ode mnie o połowę i nie dziwi Cię, że gada z mężem o tym co jej się nie podoba w swoim ciele (a podobnie jej mąż nie widzi tego co widzi ona sama), a u mnie Ci to "przeszkadza" ...
nie wiem, dla mnie to normalne
Przepraszam, odwołuję to, co napisałam.
efryna bardzo Ci zazdroszczę tak dużego poziomu "wyjeb*nia" na to co myślą inni! chciałabym kiedyś osiągnąć podobny
Moja walka o lepszą sylwetkę
Uwaga uwaga, NIGDY nie założyłam bikini. Ja to dopiero mam narąbane w głowie. Ale ja uważałam, że jestem gruba jak ważyłam 48 kg...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dziewczyny, po kostce czekolady ma zgodę
Necia, ja też odkąd pamiętam uważałam się za grubą, a byłam szkieletem
Necia, ja też odkąd pamiętam uważałam się za grubą, a byłam szkieletem