Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
-0,9 w tydzień, jednak ćwiczenia w takiej saunie robią swoje
Ja też z tych z kompleksami ale w bikini chodzę zawsze czy miałam te 10 kg. więcej czy teraz. Ale! Zawsze wciągam brzuch, zastanawiam jak ułożyć żeby nie zwisał itd. Ogólnie to ja mam problem w głowie, od lutego spadło ponad 5kg. a to przy mojej wadze dużo, ubrania wiszą, a ja dalej uważam, że jest źle, nie patrzę w lustro jak przechodzę przed lustrem w bieliźnie itd.
Suerte gratuluje!
Efryna, no teraz to dosłownie "poleciałaś"
Misiowa, super a kiedy morze?
Efryna Ty pałko, weź się za żarcie, już Ci tłumaczyłam czym dobijać
Ja też z tych z kompleksami ale w bikini chodzę zawsze czy miałam te 10 kg. więcej czy teraz. Ale! Zawsze wciągam brzuch, zastanawiam jak ułożyć żeby nie zwisał itd. Ogólnie to ja mam problem w głowie, od lutego spadło ponad 5kg. a to przy mojej wadze dużo, ubrania wiszą, a ja dalej uważam, że jest źle, nie patrzę w lustro jak przechodzę przed lustrem w bieliźnie itd.
Suerte gratuluje!
Efryna, no teraz to dosłownie "poleciałaś"
Misiowa, super a kiedy morze?
Efryna Ty pałko, weź się za żarcie, już Ci tłumaczyłam czym dobijać
Gratulacje spadków!!!
Misiowa, w razie czego Greenpeace przyjedzie Cię ratować
(Kto pamięta skecz Halamy?)
gratuluje spadkow!
Taaa
Wystarczy, że popchną i już sama się potoczę do morza
Shattered, w drugim tygodniu sierpnia, więc mam cały lipiec na ostrą walkę
Piękny spadek!
"Ja wiedziałem, że tak będzie"farazi pisze:Misiowa, w razie czego Greenpeace przyjedzie Cię ratować
Gratuluję sukcesów! Ja już się pogodziłam, że już nie wrócę do dawnej wagi. Za bardzo lubię dobre rzeczy
Moim kompleksem jest brzuch, więc lecę z planem naprawczym. Jak moje ciało będzie proporcjonalne, to będę zadowolona.
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Po tym "pałko" wnioskuję, że to jednak do mnie Jem! Staram się! Właśnie idę po jogurt naturalny i owoce! Na lunch w pracy mam zupę krem z zielonego groszku!
Ps. Gratuluję wyniku
Następny raz na wagę staję w poniedziałek.. później dopiero za około 3 tygodnie po okresie, na bank będę po połowie cyklu puchnąć, wolę nie stracić motywacji...
Rano byłam, nieprzytomność wielka ale dobrze poznałaś
Mijają 4 tygodnie od wizyty u dietetyka. Jeden tydzień, ten poprzedni, był praktycznie bez diety, bo byliśmy nad morzem, ale się w miarę pilnowalam no i dużo ruchu było, więc waga ani nie spadła ani nie wzrosła. Mam -2.3 przez ten miesiąc. Liczyłam na -4, ale wiedziałam, że będzie wyjazd, więc no Jest ok.
Schudłam 6 kg od lutego, z czego 2.3 przez ostatni miesiąc. A od lutego co najmniej 3, najczęściej 5 razy w tygodniu, ćwiczę. Pije wodę, jem regularnie.. Oj ciężka ta moja bitwa.
Mam marzenie, że na koniec lipca zobaczę 7 z przodu, a na rocznicę ślubu 75. Mam nadzieję, że mi się to uda.
Czyli 10 tygodni na 10 kilo. Będzie ciężko pewnie. Ale wierzę, że zacznie magicznie w końcu bardziej spadać.
Schudłam 6 kg od lutego, z czego 2.3 przez ostatni miesiąc. A od lutego co najmniej 3, najczęściej 5 razy w tygodniu, ćwiczę. Pije wodę, jem regularnie.. Oj ciężka ta moja bitwa.
Mam marzenie, że na koniec lipca zobaczę 7 z przodu, a na rocznicę ślubu 75. Mam nadzieję, że mi się to uda.
Czyli 10 tygodni na 10 kilo. Będzie ciężko pewnie. Ale wierzę, że zacznie magicznie w końcu bardziej spadać.
adu trzymam kciuki, żeby było tak jak chcesz. chociaż bardziej niż za schudnięcie to trzymam za 2 kreseczki :*
Suerte, dzięki. Licze, że jak zrzuce jeszcze te 10 kg to wtedy się uda. I że to będzie w 10 tygodni, a nie tempem dotychczasowym;p
Adu kciuki za współpracę wagi!
Adu, dość ambitny plan, ale trzymam kciuki za realizację!
ćwiczycie codziennie czy co drugi dzień?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.