adu pisze: ↑29 cze 2020, 9:35Nuutella tu są takie sukienki jak ta moja w kropkihttps://www.estistore.pl/pl/c/Sukienki/13
adu pisze: ↑29 cze 2020, 9:35Nuutella tu są takie sukienki jak ta moja w kropkihttps://www.estistore.pl/pl/c/Sukienki/13
A właściwie dlaczego?asieka pisze:Ale ja na jasno nie chodzę ubrana
No piękne podsumowanie zgadzam się!
jak mam coś wyraźniejszego to mam wrażenie, że wszyscy patrzą. Moja szafa to szarości, wszystko od niebieskiego i granatu, czernie.mała_czarna pisze: ↑29 cze 2020, 14:34A właściwie dlaczego?asieka pisze:Ale ja na jasno nie chodzę ubrana
I zgadzam się z przedmowczyniami
To bym stawiała na młodzieńcze fasony, bardziej zwiewne, z polotem, leciutko seksowne. Np ta sukienka na chrzest jest świetna.asieka pisze: ↑29 cze 2020, 16:07jak mam coś wyraźniejszego to mam wrażenie, że wszyscy patrzą. Moja szafa to szarości, wszystko od niebieskiego i granatu, czernie.mała_czarna pisze: ↑29 cze 2020, 14:34A właściwie dlaczego?asieka pisze:Ale ja na jasno nie chodzę ubrana
to ja z żywymi kolorami nie mam problemu (wręcz przeciwnie), ale w jasnych (może poza białym gdy jestem opalona) wyglądam po prostu źle i tak jak Asieka nie noszę jasnych ubrań... we wszelkich beżach i jasnych mdłych kolorach po prostu mi nie do twarzy. Pamiętam jak kiedyś miałam być świadkową na ślubie i kupiłam bordową sukienkę moja mama stwierdziła, że koniecznie muszę mieć jakąś jasną... pojechałyśmy razem na zakupy- po przymierzeniu dwóch, sama stwierdziła, że może jednak lepiej ta bordowaasieka pisze: ↑29 cze 2020, 16:07jak mam coś wyraźniejszego to mam wrażenie, że wszyscy patrzą. Moja szafa to szarości, wszystko od niebieskiego i granatu, czernie.mała_czarna pisze: ↑29 cze 2020, 14:34A właściwie dlaczego?asieka pisze:Ale ja na jasno nie chodzę ubrana
no i dobrze, niech się patrzą. Jest na kogoasieka pisze: ↑29 cze 2020, 16:07jak mam coś wyraźniejszego to mam wrażenie, że wszyscy patrzą. Moja szafa to szarości, wszystko od niebieskiego i granatu, czernie.mała_czarna pisze: ↑29 cze 2020, 14:34A właściwie dlaczego?asieka pisze:Ale ja na jasno nie chodzę ubrana
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości