Sukienki
Re: Sukienki
wiesz co, ja się mało znam, ale chyba Cię postarza... taka babcina trochę dla mnie. jesteś młoda dupa, spróbuj jakoś bardziej zaszaleć z kolorami?
Krój spoko, ale zgadzam się ze Suerte. Inne kolory spróbuj
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Asieka, jesteś młoda, jest lato, ubieraj się kolorowo,bo w tych kolorach to masz 10 lat więcej.
Może pora zacząć?
Ja też jestem na nie.
Ja też jestem na nie.
Ostatnio zmieniony 29 cze 2020, 13:18 przez farazi, łącznie zmieniany 1 raz.
Asieka, ja tez nie chodze na jasno ubrana ale dla mnie jasny to bialy, bez itp... juz w czerwiwniach, pomaranczach, rozach, zieleniach butelkowych, sliwkach itp chodze i nie uwazam tego za jasny kolor
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
adu pisze: ↑29 cze 2020, 9:35Nuutella tu są takie sukienki jak ta moja w kropki https://www.estistore.pl/pl/c/Sukienki/13
- mała_czarna
A właściwie dlaczego?asieka pisze:Ale ja na jasno nie chodzę ubrana
I zgadzam się z przedmowczyniami
No piękne podsumowanie zgadzam się!
jak mam coś wyraźniejszego to mam wrażenie, że wszyscy patrzą. Moja szafa to szarości, wszystko od niebieskiego i granatu, czernie.mała_czarna pisze: ↑29 cze 2020, 14:34A właściwie dlaczego?asieka pisze:Ale ja na jasno nie chodzę ubrana
To bym stawiała na młodzieńcze fasony, bardziej zwiewne, z polotem, leciutko seksowne. Np ta sukienka na chrzest jest świetna.asieka pisze: ↑29 cze 2020, 16:07jak mam coś wyraźniejszego to mam wrażenie, że wszyscy patrzą. Moja szafa to szarości, wszystko od niebieskiego i granatu, czernie.mała_czarna pisze: ↑29 cze 2020, 14:34A właściwie dlaczego?asieka pisze:Ale ja na jasno nie chodzę ubrana
to ja z żywymi kolorami nie mam problemu (wręcz przeciwnie), ale w jasnych (może poza białym gdy jestem opalona) wyglądam po prostu źle i tak jak Asieka nie noszę jasnych ubrań... we wszelkich beżach i jasnych mdłych kolorach po prostu mi nie do twarzy. Pamiętam jak kiedyś miałam być świadkową na ślubie i kupiłam bordową sukienkę moja mama stwierdziła, że koniecznie muszę mieć jakąś jasną... pojechałyśmy razem na zakupy- po przymierzeniu dwóch, sama stwierdziła, że może jednak lepiej ta bordowaasieka pisze: ↑29 cze 2020, 16:07jak mam coś wyraźniejszego to mam wrażenie, że wszyscy patrzą. Moja szafa to szarości, wszystko od niebieskiego i granatu, czernie.mała_czarna pisze: ↑29 cze 2020, 14:34A właściwie dlaczego?asieka pisze:Ale ja na jasno nie chodzę ubrana
Asieka do mnie też ta kiecka nie przemawia :/
Wzbudziłam zainteresowanie w pracy tą sukienką
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
no i dobrze, niech się patrzą. Jest na kogo zakonnica nie jesteś, żeby habity wybieraćasieka pisze: ↑29 cze 2020, 16:07jak mam coś wyraźniejszego to mam wrażenie, że wszyscy patrzą. Moja szafa to szarości, wszystko od niebieskiego i granatu, czernie.mała_czarna pisze: ↑29 cze 2020, 14:34A właściwie dlaczego?asieka pisze:Ale ja na jasno nie chodzę ubrana