porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Miska, to za rok zapytam sie jak sie sprawuje
Miśka, super!
Ja też się boję, że coś mi spadnie, gdy gotuję. Pokusiłam się na osobne ruszta i nie jestem zadowolona. Teraz mamy zabezpieczenie przed dziećmi, więc szanse są małe ale np może się coś przechylić i wylać.
Ja też się boję, że coś mi spadnie, gdy gotuję. Pokusiłam się na osobne ruszta i nie jestem zadowolona. Teraz mamy zabezpieczenie przed dziećmi, więc szanse są małe ale np może się coś przechylić i wylać.
To moja mama ma tez gazowa z tymi osobnymi rusztami... o pani ile tam razy juz cos polecialo ze nie wapomne ile razy by o maly wlos nie polecialo...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Moja tesciowa tez ma taka z rusztami. Ile razy mi cos zjechalo.
Raz obiad sie gotowal, okno byl otwarte i wiatr zawial tak ze recznik papierowy polecial w ogien i zaczal sie palic. Zdecydowanie wolw bezogniowe gotowanie
Raz obiad sie gotowal, okno byl otwarte i wiatr zawial tak ze recznik papierowy polecial w ogien i zaczal sie palic. Zdecydowanie wolw bezogniowe gotowanie
Dalej kminię nad garnkami. Ratujcie! Tefal czy Gerlach? Podoba mi się też Tescoma. Stawiam jednak na stal nierdzewną.
Póki co zamówiłam takiego Tefala, ale potrzebuję jeszcze większych garnków.
Póki co zamówiłam takiego Tefala, ale potrzebuję jeszcze większych garnków.
Miśka od kilku lat mamy Tefal Ingenio Talent
Patelnie uwielbiam ( mam 4), z garnków też korzystam, ale jednak garniki wole stalowe i emaliowane.
Patelnie uwielbiam ( mam 4), z garnków też korzystam, ale jednak garniki wole stalowe i emaliowane.
Ja też przez ostatnie lata miałam Ingenio, ale już się zużyły, więc w ich miejsce musiały wskoczyć nowe. Do tej pory miałam tylko rondle i już się cieszę na myśl o patelniach (bardzo brakowało mi opcji wstawienia patelni do piekarnika).
Teraz jeszcze potrzebuję większych garnków. Myślałam, że stare będą działały na indukcji, ale niestety.
Teraz jeszcze potrzebuję większych garnków. Myślałam, że stare będą działały na indukcji, ale niestety.
Mój mąż chce ekspres, w którym można wybrać od razu konkretną kawę, a nie osobno mleko a osobno kawe. I żeby nie miała pojemnika na mleko tylko rurkę.
Ma ktoś taki?
Ma ktoś taki?
- Załączniki
-
- Screenshot_20200712_123036.jpg (155.89 KiB) Przejrzano 4399 razy
Nutella, my mamy taki
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby
Kto jak to, ale Ty to masz go rozpracowanego pewnie na części pierwsze
A tak serio, jesteście zadowoleni?
Kto jak to, ale Ty to masz go rozpracowanego pewnie na części pierwsze
A tak serio, jesteście zadowoleni?
Nutella, mamy go juz w sumie przeszlo rok i poki co jestesmy bardzo zadowoleni... ma rozne kawy, niektorych rodzajow parzen jeszcze nawet nie probowalismy, spienia bardzo fajnie... nie mam sie do czego przyczepic
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
nuutella, moi rodzice mają bardzo podobnego siemensa, tylko inny model, ale są bardzo zadowoleni i ja uwielbiam u nich pić kawę
Nutella, ja mam prawie ten sam co Ruby i jeszcze moje 3 koleżanki:D polecam
Mam taki https://www.mediaexpert.pl/agd-male/eks ... lsrc=aw.ds
Mam taki https://www.mediaexpert.pl/agd-male/eks ... lsrc=aw.ds
Adu podoba mi się! Nie macie z nim żadnych problemów? Wydaje mi się bardziej kompaktowy niż ten siemens.
Rrka do mleka myje się automatycznie? Nir zalega tam mleko?
Rrka do mleka myje się automatycznie? Nir zalega tam mleko?