Nogi?! Widziałaś jej talię?
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Escherichia, Suerte, brawo!!!!
Shattered, no wlasnie mialam pisac ze szczeka mi opadla jak zobaczylam zdjecie na insta... ale Ty masz nogi i talie!
Shattered, no wlasnie mialam pisac ze szczeka mi opadla jak zobaczylam zdjecie na insta... ale Ty masz nogi i talie!

Ja widziałam! I zzielenialam z zazdrosci!
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
ja też widziałam! figura idealna.
Ja mam największy problem z nogami więc patrzę na nogi 

O matulu, dziękuje :*** a talii to ja akurat nie mam
tzn. nie mam wcięcia, tutaj wysoki stan spodenek robi wizualnie robotę 
Ale dziękuje jeszcze raz, poniedziałek od razu łaskawszy

Ale dziękuje jeszcze raz, poniedziałek od razu łaskawszy

a robiła któraś z Was kiedyś jakieś wyzwanie typu 50 dni przysiadów i masz ładną pupę? 

na pewno Ci się zrobi jędrniejsza, trochę się podniesie ale jak chcesz zrobić taką instagramową to nadwyżka kaloryczna i trening z obciążeniem

tzn mi chodzi o to czy po takich przysiadach efekt byłby lepszy niż po zwykłych ćwiczeniach na orbitreku lub rowerku 

przypomniałaś mi, że jakiś czas temu chciałam napisać, że słyszałam teorię, że w takich przypadkach jak są tu często przytaczane m.in. przez Efryne, Misiaq, że wcale dużo nie jedzą, zdrowo, ćwiczą itd, a nie mogą schudnąć, albo co schudną co przytyją, właśnie najlepiej wejść na nadwyżkę kaloryczną i ćwiczyć siłowo. Wystarczy podobno wypracować +1kg mięśni, żeby te mięśnie potem spaliły nawet kilka kg tłuszczu, oczywiście wszystko przy odpowiedniej diecie. Pewnie warto robić to pod okiem jakiegoś trenera personalnego, ale może to właśnie byłby klucz do sukcesu?shattered pisze: ↑06 lip 2020, 14:23na pewno Ci się zrobi jędrniejsza, trochę się podniesie ale jak chcesz zrobić taką instagramową to nadwyżka kaloryczna i trening z obciążeniemi ja kiedyś próbowałam i umarłam z nudów 10 dnia. Może poszukaj jakiś krótkich filmików na yt z ćwiczeniami konkretnie na ()()?
Suerte gratuluję tych -18kg!

sowaa dziękuję :* a jak Ci idzie?
Ja o nadwyżce słyszę tylko przy już budowaniu sylwetki w mięśnie właśnie, ale wszyscy powtarzają, że najpierw redukcja a później zwiększa się kaloryczność powoli. Tyle słyszałam, może faktycznie warto zapytać jakiegoś kompetentnego trenerasowaa pisze: ↑06 lip 2020, 22:27
przypomniałaś mi, że jakiś czas temu chciałam napisać, że słyszałam teorię, że w takich przypadkach jak są tu często przytaczane m.in. przez Efryne, Misiaq, że wcale dużo nie jedzą, zdrowo, ćwiczą itd, a nie mogą schudnąć, albo co schudną co przytyją, właśnie najlepiej wejść na nadwyżkę kaloryczną i ćwiczyć siłowo. Wystarczy podobno wypracować +1kg mięśni, żeby te mięśnie potem spaliły nawet kilka kg tłuszczu, oczywiście wszystko przy odpowiedniej diecie. Pewnie warto robić to pod okiem jakiegoś trenera personalnego, ale może to właśnie byłby klucz do sukcesu?

Mam profil prywatny więc będzie tak 

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

No wyglądasz bosko 
Chociaż wolę okrąglejsze pupy

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Chociaż wolę okrąglejsze pupy

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
No shattered jest idealna
mamy przynajmniej wzór do dążenia 
Co do tych przysiadów itp. to ja widzę różnicę w kształcie, jak ćwiczę tak typowo na pośladki (x obciążeniem, taśmami itp), przy bieganiu i innych cardio tak raczej proporcjonalnie się robię mniej gruba). Ja ćwiczę na zmianę cardio + siłowe (tzn. absolutnie nie żadnen hardkor ani duże obciążenie) albo takie ogólnorozwojowe (core?). Ostatnio się zepsułam, bo sobie zrobiłam coś w staw skokowy
A tak btw dzisiaj stanęłam na wagę i -2kg! Aż mnie zatkało z wrażenia! Okazało się jednak, że waga krzywo stała
Co do tych przysiadów itp. to ja widzę różnicę w kształcie, jak ćwiczę tak typowo na pośladki (x obciążeniem, taśmami itp), przy bieganiu i innych cardio tak raczej proporcjonalnie się robię mniej gruba). Ja ćwiczę na zmianę cardio + siłowe (tzn. absolutnie nie żadnen hardkor ani duże obciążenie) albo takie ogólnorozwojowe (core?). Ostatnio się zepsułam, bo sobie zrobiłam coś w staw skokowy

A tak btw dzisiaj stanęłam na wagę i -2kg! Aż mnie zatkało z wrażenia! Okazało się jednak, że waga krzywo stała