mel b lubię, kiedyś z nią ćwiczyłam, więc wezmę się od jutra za nią
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
btw. kupiłam sobie spodnie 3/4 (na krótsze się nie odważę). wiecie jaki rozmiar? 2XL 
Suerte, ja najbardziej lubię ćwiczyć właśnie z nią. Teraz planuję naprzemiennie jeden dzień trening, a drugi marszobieg.
Kiedyś ćwiczyłam z Mel B i bardzo lubiłam jej ćwiczenia. Teraz trochę skaczę. Od niedzieli lecę z Qczajem "brzuch se zrobię".
A czy jest tu ktoś po cc, kto nie miał takiego zwisu? Wszystkie osoby, które znam i miały cc, mają coś takiego w mniejszym lub większym stopniu.
Suerte, Sofii, Misiowa ale z Was chudziny!!!
Suerte, teraz jest duzo majtek z wysokim stanem i sa tez tankini. Jestes tak szczupla ze z duma powinnas nosic bikini!
Suerte, teraz jest duzo majtek z wysokim stanem i sa tez tankini. Jestes tak szczupla ze z duma powinnas nosic bikini!

no o mnie to wszystko można powiedzieć, ale na pewno nie, że szybko schudłam po ciąży... 
no nic, może kiedyś będzie lepiej...
ale u mnie ciężko się będzie przełamać, bo ja mam problem nawet z moim Piotrkiem. zawsze jak mnie glaszcze po brzuchu to ja od razu ściągam jego rękę z niego itp...
a dwa - liczyłam, że noszę już "elkę", jak zobaczyłam, że dalej mam 2XL, to serio zwatpilam...
no nic, może kiedyś będzie lepiej...
ale u mnie ciężko się będzie przełamać, bo ja mam problem nawet z moim Piotrkiem. zawsze jak mnie glaszcze po brzuchu to ja od razu ściągam jego rękę z niego itp...
a dwa - liczyłam, że noszę już "elkę", jak zobaczyłam, że dalej mam 2XL, to serio zwatpilam...
jakaś lewa ta rozmiarówka
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Suerte, nie wiem gdzie kupujesz ciuchy, ale nawet ja nie nosze 2xl, a mam w pasie z 40 cm więcej niż Ty

Suerte, serio? Tak Cie rusza rozmiar? Jak to jakiś powalony? Ty nosisz max M.

Suerte, pewnie chińskie, stąd ten rozmiar. Tym się nie przejmuj. Spódnice w jakim rozmiarze kupiłaś?
Suerte, jakaś powalona rozmiarówka. Ja noszę 36/38, a ty jesteś podobnych rozmiarów.
rusza, bo zawsze miałam problem z nogami. i kiedyś np. co chciałam kupić spodnie w sieciowkach typu Cropp i House, to nawet największy rozmiar był dla mnie za ciasny. te spódnice co sobie kupiłam są uniwersalne, bo i dla kobiet w ciąży. fajnie by było w końcu widzieć coś innego na metce, nosz kurde