Hahaha, spokojnie, jutro może się okazać, że to nie będzie taki piękny wynik
Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja tylko zostawię informację, że po sprawdzeniu wag, mój wynik to -5,6kg 
Pierwszy pomiar nie był robiony rano po przebudzeniu, jak każdy późniejszy, ale na pewno na prawie pusty żołądek, więc może dodam sobie 1kg do wyniku?
Tak myślę, jakby było sprawiedliwie.. Bo w sumie po pierwszymi tygodniu, jak piłam wodę i pokrzywę, jak szalona, naprawdę widziałam znaczną różnicę w ciele.. A to pomiędzy pierwszym a drugim pomiarem spadło najwięcej bo 2,3kg..
Pierwszy pomiar nie był robiony rano po przebudzeniu, jak każdy późniejszy, ale na pewno na prawie pusty żołądek, więc może dodam sobie 1kg do wyniku?
Tak myślę, jakby było sprawiedliwie.. Bo w sumie po pierwszymi tygodniu, jak piłam wodę i pokrzywę, jak szalona, naprawdę widziałam znaczną różnicę w ciele.. A to pomiędzy pierwszym a drugim pomiarem spadło najwięcej bo 2,3kg..
ale, ze co Ty kombinujesz? Chcesz sobie zrobić, że więcej schudłaś czy mniej? Zresztą nie interesuje mnie toEscherichia pisze: ↑12 lip 2020, 11:15Ja tylko zostawię informację, że po sprawdzeniu wag, mój wynik to -5,6kg

meg przyszłam oddać honor, zobaczyłam mój tyłek w lustrze, w porównaniu do tego co było jest naleśnik, czas wrócić do ćwiczeń.
Dieta cud, od 3 dni nie mogę nic zjeść bo wzywa mnie wc.

Czemu to się zawsze tym chudym przytrafia

Ja po weekendzie +2kg (pilnowałam się!). Naprawdę mnie to śmieszy do rozpuku i przeraża jednocześnie. Dzisiaj pierwszy trening mam, jestem bardzo ciekawa wrażeń (i pierwszy dzień @ więc szczyt formy)
- Escherichia
Że mniej schudłam!!!shattered pisze: ↑13 lip 2020, 8:48ale, ze co Ty kombinujesz? Chcesz sobie zrobić, że więcej schudłaś czy mniej? Zresztą nie interesuje mnie toEscherichia pisze: ↑12 lip 2020, 11:15Ja tylko zostawię informację, że po sprawdzeniu wag, mój wynik to -5,6kg
Pierwszy pomiar nie był robiony rano po przebudzeniu, jak każdy późniejszy, ale na pewno na prawie pusty żołądek, więc może dodam sobie 1kg do wyniku?nie kombinuj, tyle pokazuje, tyle zostaw
Bo pierwszy pomiar nie był po przebudzeniu jak każde kolejne!
Ale ok! Zostawiam!
- Escherichia
Escherichia, nie wiem czy dobrze kminie, ale jesli sie nie wazylas pierwszy raz rano, tylko w ciagu dnia, a rano po przebudzeniu na czczo jest najnizsza waga i pozostale razy wazylas sie juz rano i ppdejrzewasz, ze wynik moze byc inny przez to, ze waga do jakiej porownujesz nie byla rano, to wychodziloby na to, ze schudlas wiecej a nie mniej 
No i gratki schudniecia!
U mnie w pracy tez byl wczoraj temat wagi, diety, chudniecia itp... no i kazdy zbieral szczeke z podlogi, jak powiedzialam ile waze... podobno nie wygladam na swoja wage i musze miec bardzo ciezkie kosci
Coz jestem kulka i nie ma co z tym dyskutowac, ale milo sie o ciezkich kosciach sluchalo
Zwlaszcza, ze okazalo sie, ze kolezanka, ktora ma gore sporo szczuplejsza, za to nosi wieksze spodnie, bo jest w tylku nie gruba, bo w zasadzie plaska, ale szeroka wazy 15kg mniej
Suerte, jeszcze co do rozmiarow... az sobie ostatnio jak pisalas o tym xxl zdjecie zrobilam w pracy (sory za tlo) i mam na sobie spodnie rozm.40 i bluzke primark rozm.M a do ciebie mi baaaaaardzo daleko, jak wielka przepasc
wiec rozmiar mega chinski musial byc 

No i gratki schudniecia!
U mnie w pracy tez byl wczoraj temat wagi, diety, chudniecia itp... no i kazdy zbieral szczeke z podlogi, jak powiedzialam ile waze... podobno nie wygladam na swoja wage i musze miec bardzo ciezkie kosci
Coz jestem kulka i nie ma co z tym dyskutowac, ale milo sie o ciezkich kosciach sluchalo
Zwlaszcza, ze okazalo sie, ze kolezanka, ktora ma gore sporo szczuplejsza, za to nosi wieksze spodnie, bo jest w tylku nie gruba, bo w zasadzie plaska, ale szeroka wazy 15kg mniej

Suerte, jeszcze co do rozmiarow... az sobie ostatnio jak pisalas o tym xxl zdjecie zrobilam w pracy (sory za tlo) i mam na sobie spodnie rozm.40 i bluzke primark rozm.M a do ciebie mi baaaaaardzo daleko, jak wielka przepasc

20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, ja mam to samo, jak mowie ile waze, tk nikt nie wierzy. Ja po prostu mocno ubita jestem.

Shattered, naleśnik 

Ćwicz ćwicz, będzie ogień

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Ćwicz ćwicz, będzie ogień

mnie wczoraj trochę rodzice wnerwili, bo wysłałam im zdjęcie jak Wojtek na mnie śpi i chcąc nie chcąc byłam na nim ja i niby na żarty, ale rzucili czy ja coś w ogóle jem i czy wiem, że chłop nie pies, na kości nie poleci. no przyznam, że takie teksty mnie wkur*iają 

Suerte rozumiem doskonale, też ostatnio dużo takich tekstów słyszę
bardzo fajnie jak wkładasz w to tyle pracy a ktoś to tak komentuje. Tylko jedna koleżanka która mnie dawno nie widziała powiedziała "ale chuda jesteś, ale tak zdrowo chuda!"

Ciekawe czemu szczupłe laski mają takie powodzenieSuerte pisze:mnie wczoraj trochę rodzice wnerwili, bo wysłałam im zdjęcie jak Wojtek na mnie śpi i chcąc nie chcąc byłam na nim ja i niby na żarty, ale rzucili czy ja coś w ogóle jem i czy wiem, że chłop nie pies, na kości nie poleci. no przyznam, że takie teksty mnie wkur*iają