Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
A jeszcze dopytam. To z ćwiczeniami czy bez ćwiczeń?
pięknie, gratulacje!
efryna dobrze napisane. Ja jak oglądam ciało pozytyw to marzę o takim zdrowym podejściu do swojego ciała. Tzn. nie mówię, że każdy powinien nie golić włosów na ciele itp. ale mamy (my kobiety) duży problem z samoakceptacją. Już kiedyś pisałam, że w bikini chodzę ale cały czas pilnuje ułożenia, wciągam brzuch itp. Dzisiaj miałam się nie ważyć i oczywiście uzależnienie wygrało.
Escherichia, brawo!
- Escherichia
Dziękuję dziewczyny
Jutro w nagrodę idę na zakupy Może jakaś sukienka się trafi Albo wrócę z depresją
Na urlopie będę chciała pochodzić na basen, mam karnet z pracy na chyba 30 godzinnych wejść
Jutro w nagrodę idę na zakupy Może jakaś sukienka się trafi Albo wrócę z depresją
Bez. Jestem leniwym koczkodanem. Nie mogę się zebrać na siłkę, a przecież jak chodziłam to byłam zajarana i szczęśliwa
Na urlopie będę chciała pochodzić na basen, mam karnet z pracy na chyba 30 godzinnych wejść
Escherichia piękny wynik
- Escherichia
Sowa, Rooda666, dziękuję!
Jestem tak zazdrosna, że aż mi wstyd
- Escherichia
- Escherichia
Ja tylko zostawię informację, że po sprawdzeniu wag, mój wynik to -5,6kg
Pierwszy pomiar nie był robiony rano po przebudzeniu, jak każdy późniejszy, ale na pewno na prawie pusty żołądek, więc może dodam sobie 1kg do wyniku?
Tak myślę, jakby było sprawiedliwie.. Bo w sumie po pierwszymi tygodniu, jak piłam wodę i pokrzywę, jak szalona, naprawdę widziałam znaczną różnicę w ciele.. A to pomiędzy pierwszym a drugim pomiarem spadło najwięcej bo 2,3kg..
Pierwszy pomiar nie był robiony rano po przebudzeniu, jak każdy późniejszy, ale na pewno na prawie pusty żołądek, więc może dodam sobie 1kg do wyniku?
Tak myślę, jakby było sprawiedliwie.. Bo w sumie po pierwszymi tygodniu, jak piłam wodę i pokrzywę, jak szalona, naprawdę widziałam znaczną różnicę w ciele.. A to pomiędzy pierwszym a drugim pomiarem spadło najwięcej bo 2,3kg..
ale, ze co Ty kombinujesz? Chcesz sobie zrobić, że więcej schudłaś czy mniej? Zresztą nie interesuje mnie to nie kombinuj, tyle pokazuje, tyle zostawEscherichia pisze: ↑12 lip 2020, 11:15Ja tylko zostawię informację, że po sprawdzeniu wag, mój wynik to -5,6kg
meg przyszłam oddać honor, zobaczyłam mój tyłek w lustrze, w porównaniu do tego co było jest naleśnik, czas wrócić do ćwiczeń.
Dieta cud, od 3 dni nie mogę nic zjeść bo wzywa mnie wc.