Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Efryna, ale bedzie pieknie
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Efryna a chcesz wszystkie ściany malować?
Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka
Efryna, kilka zdjęć mogę wrzucić ale trochę jeszcze w nim brakuje do ostatecznego efektu. W każdym razie kolor wzięliśmy Magnat Naturalny Turkus i niestety uważam, że za ciemny. Trzeba było brać z mieszalnika. Dobrze, że meble jasne, to chociaż trochę rozjaśniają 
Kolor na zdjęciach trochę ciemniejszy wychodzi. Najbardziej zbliżony, to ten nad łóżkiem.
Kolor na zdjęciach trochę ciemniejszy wychodzi. Najbardziej zbliżony, to ten nad łóżkiem.
Misiowa, ale śliczny pokoik
dzięki za zdjęcia! Ale za ciemny w sensie, że pokój robi wrażenie ciemnego (bo na zdjęciach mi się bardzo podoba)?
candela, nie do końca, chcemy zostawić trochę białegp
candela, nie do końca, chcemy zostawić trochę białegp
Efryna, dzięki 
W sumie nie wiem, bo sam kolor mi się bardzo podoba, pokój wcale za ciemny nie jest a jakoś mnie razi ten intensywny turkus. Może to kwestia przedstawienia, bo ciągle decydowaliśmy się na stonowane kolory.
W sumie nie wiem, bo sam kolor mi się bardzo podoba, pokój wcale za ciemny nie jest a jakoś mnie razi ten intensywny turkus. Może to kwestia przedstawienia, bo ciągle decydowaliśmy się na stonowane kolory.
Misiowa, piękny pokoik i kolor ścian 
Misiowa piękny pokoik, gdyby był rozowy to by było chyba zbyt cukierokowo 

Łóżko 80x160 za duże czy macie takie dla swoich dzieci?
Asieka, Michał takie miał, ale mu za mało miejsca było. Obydwaj mają 120/200.
Chciałabym kolor beckers satin blue. Chciałabym drugi kolor. Coś w stronę pomarańczowego. Pasuje?
asieka, ja bym nie zestawiła ze sobą tych kolorów, ale ja w ogóle nie lubię pomarańczowego (chociaż i tak mi się gryzie)
Bo w połączeniu z szarym wydaje mi sie zimny.
Meble 2 odcienie szarości, biały, niebieski
Meble 2 odcienie szarości, biały, niebieski
Do kolorowych mebli poszłabym w zupełnie jasny, neutralny jeden kolor. Z zabawkami i dodatkami będzie wystarczający oczopląs 
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka

Meble takie bedą
- Załączniki
-
- A7DFD10B-42BE-4631-AA4C-D91E9AC8D1B6.jpeg (338.6 KiB) Przejrzano 6471 razy