Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Misiowa, ale śliczny pokoik dzięki za zdjęcia! Ale za ciemny w sensie, że pokój robi wrażenie ciemnego (bo na zdjęciach mi się bardzo podoba)?
candela, nie do końca, chcemy zostawić trochę białegp
candela, nie do końca, chcemy zostawić trochę białegp
Efryna, dzięki
W sumie nie wiem, bo sam kolor mi się bardzo podoba, pokój wcale za ciemny nie jest a jakoś mnie razi ten intensywny turkus. Może to kwestia przedstawienia, bo ciągle decydowaliśmy się na stonowane kolory.
W sumie nie wiem, bo sam kolor mi się bardzo podoba, pokój wcale za ciemny nie jest a jakoś mnie razi ten intensywny turkus. Może to kwestia przedstawienia, bo ciągle decydowaliśmy się na stonowane kolory.
Misiowa, piękny pokoik i kolor ścian
Misiowa piękny pokoik, gdyby był rozowy to by było chyba zbyt cukierokowo
Łóżko 80x160 za duże czy macie takie dla swoich dzieci?
Asieka, Michał takie miał, ale mu za mało miejsca było. Obydwaj mają 120/200.
Chciałabym kolor beckers satin blue. Chciałabym drugi kolor. Coś w stronę pomarańczowego. Pasuje?
asieka, ja bym nie zestawiła ze sobą tych kolorów, ale ja w ogóle nie lubię pomarańczowego (chociaż i tak mi się gryzie)
Bo w połączeniu z szarym wydaje mi sie zimny.
Meble 2 odcienie szarości, biały, niebieski
Meble 2 odcienie szarości, biały, niebieski
Do kolorowych mebli poszłabym w zupełnie jasny, neutralny jeden kolor. Z zabawkami i dodatkami będzie wystarczający oczopląs
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego motorola one zoom przy użyciu Tapatalka
Meble takie bedą
- Załączniki
-
- A7DFD10B-42BE-4631-AA4C-D91E9AC8D1B6.jpeg (338.6 KiB) Przejrzano 5198 razy
Asieka, na twoim miejscu zostałabym w takiej kolorystyce jak na zdjęciu. Sama oglądam te meble do Adasia pokoju, ale u nas chyba skończy się na jakiejś zabudowie przez skosy.
Asieka, no wez dzirwczyno nie szalej z pomarańcza do tych mebli takie kolory jak na zdjęciach świetne!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.