Nasze tatuaże
Nasze tatuaże
Chwalimy się naszymi i ogólna dyskusja
Re: Nasze tatuaże
o hehehe. Mam az 3 Delfin wiadomo Kruk na trupiej czaszce i sentencja po łacinie "Zycie zmarlych jest zlozone w pamięci zyjacych"
- mała_czarna
Itzal zaskoczylas mnie tym delfinem
- Escherichia
Mnie zaskoczyło, że to delfin.
w sumie delfin jest w niektorych wierzeniach traktowany jako pomost miedzy swiatem zywych i umarlych to w sumie nie taki dziwny motyw
- Escherichia
Motyw mnie nie dziwi. Każdy ma swój gust i może mieć nawet tribala nad pupą.
Chodzi mi o hmmm.. wykonanie. Nie chcę urazić, ale dziwnie wygląda. O tak to ujmę.
Chodzi mi o hmmm.. wykonanie. Nie chcę urazić, ale dziwnie wygląda. O tak to ujmę.
- Escherichia
Mi nie przypomina delfina
Ale Tobie ma się podobać, więc wszystko jest, jak ma być
Ale Tobie ma się podobać, więc wszystko jest, jak ma być
obłędne
mój 7 letni
Mam w głowie jeszcze jeden, ale P. nie aprobuje mojego pomysłu...
mój 7 letni
Mam w głowie jeszcze jeden, ale P. nie aprobuje mojego pomysłu...
on jest największym przeciwnikiem tatuaży jakiego znam. Ten już miałam przed Nim, więc musiał zaakceptować
Asieka jak ja bym patrzyla na to co moj maz aprobuje to nie mialabym ani jednego bo przed zrobieniem pierwszego tez byl w rozmowach na nie ale to jak mialam w dalekich planach kilka lat temu a po zrobieniu mojego drugiego tak mu sie podobal ze wszystkim sie nim chwali
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
asieka czasem mam wrażenie, ze macie mało partnerskie relacje w Waszym związku, bardziej go traktujesz jak ojca. Jak może partner dorosłej osobie zabronić czegoś czym nie krzywdzi siebie ani innych? Ale wiem też, ze dziewczyny pisały Ci o tym nie raz więc chyba Ci to pasuje.