Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Misiowa, a co ćwiczysz z kettlami? Ja mam wrażenie, że do każdego ćwiczenia mam inne obciążenie, np. do martwych ciągów spokojnie można wziąć nawet kilkanaście kilo
Efryna, ten zestaw ćwiczeń bardzo lubię https://youtu.be/SJ1t_O8xQcM
Misiowa fajnie ten trening
A da się czymś kettle zastąpić?
Hantle ile kg ?
A da się czymś kettle zastąpić?
Hantle ile kg ?
Misiowa, fajny trening, w sumie to podobne rzeczy robię.
asieka, myślę, że hantle są nawet bardziej uniwersalne, jak zaczynasz dopiero ćwiczyć, kup sobie np. kilogramowe na początek, a później w razie czego dokupisz sobie kolejne albo kettle
asieka, myślę, że hantle są nawet bardziej uniwersalne, jak zaczynasz dopiero ćwiczyć, kup sobie np. kilogramowe na początek, a później w razie czego dokupisz sobie kolejne albo kettle
Misiaq nie chcę Cię martwić, ale jeśli sumiennie stosujesz się do diety +trenujesz, a to przekłada się na tycie tzw. "z powietrza", to chyba watro wybrać się do lekarza i się gruntownie przebadać, bo to nie jest naturalne.
Misiaq
a Ty robiłaś z krzywa glukozowa tez insulinowa? Wyliczyli Ci współczynnik Homa? Tarczyce badalas? Bo takie tycie z powietrza to często jest IO albo niedoczynnosc tarczycy, hashimoto itp.
A liczylas dzienne zapotrzebowanie i obcielas ile trzeba? Może dietetyk?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

A liczylas dzienne zapotrzebowanie i obcielas ile trzeba? Może dietetyk?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq a dobrze masz wyliczone zapotrzebowanie? Nie jesz czasem więcej niż przed pudełkami?
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Misiaq, ale antyTPO tez mialas? bo ja mam zaawansowane Hashimoto a podstawowe wyniki krwi na tarczyce sa idealne.
Moje Hashimoto widac tylko na badaniu antyTPO i przede wszystkim na usg tarczycy
Wiem ze to nie pocieszenie ale ja waze wlasnie dokladnie tyle ile wazylam w dniu porodu....
Moje Hashimoto widac tylko na badaniu antyTPO i przede wszystkim na usg tarczycy
Wiem ze to nie pocieszenie ale ja waze wlasnie dokladnie tyle ile wazylam w dniu porodu....

Szkoda, że nie zrobiłaś krzywej insulinowej, czasami tak jest, że glukozowa jest super, a jest galopująca hiperinsulinemia :/ może chociaż przy okazji oznacz insulinę na czczo?
Ja ważę tyle, ile z Krzysiem w ciąży w 18 tygodniu
dramat! A jeszcze mam takie smaki, że nic zdrowego mi nie wchodzi! oby się poprawiło po I trymestrze, jeszcze tylko 2,5 tygodnia 
Ja ważę tyle, ile z Krzysiem w ciąży w 18 tygodniu

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Misiaq, tez mysle, ze warto byloby insuline zrobic... ja krzywa cukrowa mialam idealna, a insuline na czczo w kosmos i homa taki, ze mi wlosy stanely jak to zobaczylam... moja insulina na czczo byla 2x wyzsza niz 2h po obciazeniu
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby :O wow, ja na czczo miałam 20 rok temu, ale za to po godzinie i dwóch prawie 200... :/
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, ja mialam wtedy (ale to bylo przed ciaza z M jeszcze) na czczo 75,1 a po 2h jakos 36 z przecinkiem, takze tak...
Homa mialam 17,3
Homa mialam 17,3
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
17?! O matko. Ja miałam 5 i myślałam, że to tragicznie dużo
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja miałam homa 8,8, ostatnio w lutym zeszłam do 2.5, teraz zbadam może w sobotę jeśli punkt jest otwarty
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka