porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Adu też czytam pozytywne opinie, a cena w sumie przystępna. Tesciowie zadowoleni bardzo.
KarLa ale ze kupić na Aliexpress? Moi tesciowie kupują tylko w mediaexpert bo na miejscu i przez internet by nic nie kupili a oni kasy nie dadzą tylko sami chcą kupić.
KarLa ale ze kupić na Aliexpress? Moi tesciowie kupują tylko w mediaexpert bo na miejscu i przez internet by nic nie kupili a oni kasy nie dadzą tylko sami chcą kupić.
N 2018
M 2023
M 2023
Bardzo niepoprawnie politycznieadu pisze:Nessa, te Xiaomi są fajne, ludzie je polecają. Ja mam ilife i kocham całym serduszkiem, właśnie mi moja Ukrainka posprzątała. Ł tak nazywa ten odkurzacz
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Meg, do nas na osiedle przychodzi sporo Ukrainek sprzątać po domach i ja zawsze mówiłam, że też chcę taka panią Ukrainkę to jak kupiliśmy ilife to powiedział, że już teraz mam
Nessa, tak mialam na mysli zamowienie na aliexpress
Nessa, tych nie znam, ale mam aktualnie ilife v3 i ilife v5s pro. Jak bylam sceptyczna do tych robotow, tak po przetasowaniu podejscia i wygladu mieszkania uwielbiam bardziej niz suszarke XDv5s pro ma jeszcze funkcje mopowania, ale to raczej takie starcie kurzy niz mycie podlogi. Te moje modele polecam, oba kosztowaly ponizej 500 zl
My na naszą roombę Zenon mówimy.
Już ponad 4 lata nam sprząta i jesteśmy zadowoleni.
Już ponad 4 lata nam sprząta i jesteśmy zadowoleni.
My mówimy rumba. Nasi znajomi z kolei mają czarny model i nazywają go murzyn (sorry za ten rasistowski akcent, ale widzę, że wszędzie na świecie dżołki na podobnym poziomie adu )
Efryna noo żarciki się nas trzymają
A czy taki odkurzacz poradzi sobie z v-fugami w deskach?
Chyba powoli dojrzewam do decyzji
Chyba powoli dojrzewam do decyzji
nie wiem, co to v fugi, ale miniprogi pokonuje bez problemu. W drzwiach wyjsciowych w lepiance mam prog taki na moje oko 1cm wysokosci i nie puszcze majfrenda jak drzwi otwarte, bo wyjedzie na zewnatrz XD
Ja mam model z Lidla.
Mój mąż sam wybierał i on jest identyczny z którymś ilife, nie pamiętam dokładnie którym. Ale wybrał ten lidlowy, bo gwarancja 3 lata.
Na nasze potrzeby jest naprawdę wystarczający, polecam. Zapomniałam już, co to znaczy odkurzać
Widzę, że niedługo będzie dostępny.
https://www.lidl-sklep.pl/SILVERCREST-I ... p100271122
Mój mąż sam wybierał i on jest identyczny z którymś ilife, nie pamiętam dokładnie którym. Ale wybrał ten lidlowy, bo gwarancja 3 lata.
Na nasze potrzeby jest naprawdę wystarczający, polecam. Zapomniałam już, co to znaczy odkurzać
Widzę, że niedługo będzie dostępny.
https://www.lidl-sklep.pl/SILVERCREST-I ... p100271122
roomba moich rodziców też ma swoje imię- nie wiedziałam, że wszystkie tego typu roboty mają takie ludzkie oblicza