porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
Re: porady techniczne, czyli co kupić czego unikać
A czy taki odkurzacz poradzi sobie z v-fugami w deskach?
Chyba powoli dojrzewam do decyzji
Chyba powoli dojrzewam do decyzji

nie wiem, co to v fugi, ale miniprogi pokonuje bez problemu. W drzwiach wyjsciowych w lepiance mam prog taki na moje oko 1cm wysokosci i nie puszcze majfrenda jak drzwi otwarte, bo wyjedzie na zewnatrz XD
Ja mam model z Lidla.
Mój mąż sam wybierał i on jest identyczny z którymś ilife, nie pamiętam dokładnie którym. Ale wybrał ten lidlowy, bo gwarancja 3 lata.
Na nasze potrzeby jest naprawdę wystarczający, polecam. Zapomniałam już, co to znaczy odkurzać
Widzę, że niedługo będzie dostępny.
https://www.lidl-sklep.pl/SILVERCREST-I ... p100271122
Mój mąż sam wybierał i on jest identyczny z którymś ilife, nie pamiętam dokładnie którym. Ale wybrał ten lidlowy, bo gwarancja 3 lata.
Na nasze potrzeby jest naprawdę wystarczający, polecam. Zapomniałam już, co to znaczy odkurzać
Widzę, że niedługo będzie dostępny.
https://www.lidl-sklep.pl/SILVERCREST-I ... p100271122
roomba moich rodziców też ma swoje imię- nie wiedziałam, że wszystkie tego typu roboty mają takie ludzkie oblicza

Nasz Ilife to po prostu "Chińczyk"

Moja siostra ma rumbe i to Kazik, a szwagierka z Lidla i to jest Kuken
Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka

Takie rowki pomiędzy deskami. Chodzi mi o to, czy wyciągnie z nich kurz, czy będzie go w nie tylko zgarniał.Itzal pisze: nie wiem, co to v fugi
Pytanie z innej bajki - czy któraś z Was ma szafę Pax narożną z drzwiami? Zastanawiam się, na ile wygodnie się z niej korzysta.

Miska, jq mam panele z v fuga to sprzata. Mam trz szafę pax narożna i jest chyba spoko, ale nie mogę sie wypowiedzieć bo tylko stoi 

Adu, a pokażesz z bliska jak wygląda narożnik, gdzie stykają się drzwi? Tam jest jakaś listwa maskująca, żeby nie było szpary, tak? Czy te drzwi można otwierać w dowolnej kolejności, czy najpierw jedne konkretne, żeby móc otworzyć drugie?

Miska, tak, ttzeba najpierw otworzyć jedne zeby dostać sie do naroznika. Zawiasy w tej części sa prawie 180

Mam sluzbiwy telefon ktory ma dramatyczna jakośc i wyglada ti tragicznie, ale nie ma tam zadnych szpar