Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Misiaq, moje hashimoto widac tylko po przeciwciałacH, bo tarczyca na usg całkiem spoko, a tsh zawsze mam w widełkach, raz tylko bylo za wysoko.
Ja chyba nie mogę być wyznacznikiem niedoczynności i hashimoto w związku z waga (chociaz jak nagle zaczne tyć to będę wiedziała od razu na co zwalić ), ale tak jak KarLa, chcialam powiedzieć, że tsh to żaden wyznacznik problemów z tarczyca.
Ja chyba nie mogę być wyznacznikiem niedoczynności i hashimoto w związku z waga (chociaz jak nagle zaczne tyć to będę wiedziała od razu na co zwalić ), ale tak jak KarLa, chcialam powiedzieć, że tsh to żaden wyznacznik problemów z tarczyca.
Dziś wstałam to ledwo żyłam. Prawie się przewróciłam. Miałam potworne zawroty głowy. Mama mi mierzyła ciśnienie to miałam 80/50 i cukier 75.
Zjadłam coś, kawę wypiłam i po 2 godzinach się opamiętałam.
Zjadłam coś, kawę wypiłam i po 2 godzinach się opamiętałam.
Asieka czemu po prostu nie pójdziesz do lekarza lub nie zrobisz badań?
Przecież to niebezpieczne, a pryz dzieciach to w ogóle...
Przecież to niebezpieczne, a pryz dzieciach to w ogóle...
Podpisuje sie, idź do lekarza, koniecznie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Asieka, tez bym poszla do lekarza, zwlaszcza z tymi cukrami, bo cisnienie to u mnie akurat 80/50, 90/60 norma jest tyle, ze ja sie przy tym dobrze czuje
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja jak zwykle wpadam z Kołakowską ale serio, nie mogłam się zebrać 3(?) miesiące do ćwiczeń a nowe wyzwanie zmotywowało. No i to, że ćwiczę 4x w tygodniu, w tym dwa treningi są krótsze, na poszczególne części ciała. Ćwiczę szalone 2 tygodnie więc nie wiem czy nie za wcześnie się chwalę, że ruszyłam
A co do tarczycy, kilkukrotnie słyszałam od lekarzy, że mam "tarczycową szyję", robiłam badania podstawowe - nic nie wychodziło. Dopiero na jakimś rezonansie głowy pokazał się guz i wtedy dopiero zrobili mi pełne badania. Wszystko wyszło źle
A co do tarczycy, kilkukrotnie słyszałam od lekarzy, że mam "tarczycową szyję", robiłam badania podstawowe - nic nie wychodziło. Dopiero na jakimś rezonansie głowy pokazał się guz i wtedy dopiero zrobili mi pełne badania. Wszystko wyszło źle
shattered brawo i powodzenia! Btw. nie chcesz się nam czymś pochwalić? ;> Proszę wszystko napisać w poślubionych!!! I w ogóle co tam u Ciebie
Shattered, u mnie też problemy z tarczyca wyszły przypadkiem. Miałam usg węzła chłonnego a lekarz powiedział że powinnam się zapisać na usg tarczycy
Byłam dziś na badaniach z krwi oraz dostałam skierowanie do neurologa.
Też leczę się na tarczyce od 13 lat jak nie więcej, mam niedoczynność.
Powoli powoli ubywa
Też leczę się na tarczyce od 13 lat jak nie więcej, mam niedoczynność.
Powoli powoli ubywa
- Załączniki
-
- FCC29CE8-1A2D-4E93-BA39-66E8625AE04F.jpeg (111.23 KiB) Przejrzano 3989 razy
my chyba musimy wziac sie znowu za siebie...
Ja mam 2kg wiecej niz na poczatku sierpnia
M. od sierpnia przytyl... 7kg...
Ja mam 2kg wiecej niz na poczatku sierpnia
M. od sierpnia przytyl... 7kg...
Asieka gratuluję! pięknie spada
U mnie jest naprawdę dramat już nawet nie chcę pisać jak dużo przytyłam od początku pandemii. W każdym razie od poniedziałku wjeżdżają pudełka, tym razem wybrałam jakąś firmę w ciemno, dieta low IG i 1500 kcal. Mam nadzieję, że w końcu coś ruszy
Ja po trzech tygodniach na pudełkach jestem w czarnej d...
Misiaq, ale totalnie nie rozumiem, jak to jest możliwe chociaż z tego, co pamiętam, to ja też szałowo nie chudłam na pudełkach, jedyne co, to to było bardzo wygodne. Ale teraz wybrałam inną firmę i faktycznie niby mają być o niskim IG
A jak tam, smakuje Ci chociaż?
A jak tam, smakuje Ci chociaż?