Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Re: Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Sofii, super tort.
Adu, a Twój jak?
Dzięki za rady. Muszę popróbować. Mam akurat miesiąc zeby się nauczyć..
Adu, a Twój jak?
Dzięki za rady. Muszę popróbować. Mam akurat miesiąc zeby się nauczyć..
Sofii ale fajny
Sofii, ale laaadny ten kolor to czadowy!
Ja nie mam jednak baby shower, wiec nie robiłam bezikow, drip zrobił się bardziej zielony niż niebieski, tynkowanie średnie, ale co tam, będzie dobry.
Ja nie mam jednak baby shower, wiec nie robiłam bezikow, drip zrobił się bardziej zielony niż niebieski, tynkowanie średnie, ale co tam, będzie dobry.
Adu, super! A następnym razem do dripu polecam dać jeszcze biały barwnik
Misiowa, dałam. Ale przedobrzyłam z fioletem i już zaczelam kombinować i tak o
Adu, piękny podoba mi się kolor dripu
U mnie w końcu zaschła ta masa i przestała się świecić.
U mnie w końcu zaschła ta masa i przestała się świecić.
Sofii, Adu piekne!
Sofii, masa zazwyczaj jak sie poci to wlasnie jest lepka i sie swieci... zawsze figurki/tort wtedy do lodowki wtedu szybciej zastyga, albo tak zostawic, ale wtedy troche dluzej potrwa
Sofii, masa zazwyczaj jak sie poci to wlasnie jest lepka i sie swieci... zawsze figurki/tort wtedy do lodowki wtedu szybciej zastyga, albo tak zostawic, ale wtedy troche dluzej potrwa
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
I w środku
Ruby, widocznie stały w lodówce za krótko, ale dziś już ok.
Adu, mniam! Jakie kremy?
Ja zrobiłam pierwszy raz Michałkowa, do tego żelka malinowa i czarna porzeczka. Wczoraj został mi jeden blat, masa i dżem więc przełożyłam sobie do kawy, pycha.
Adu, mniam! Jakie kremy?
Ja zrobiłam pierwszy raz Michałkowa, do tego żelka malinowa i czarna porzeczka. Wczoraj został mi jeden blat, masa i dżem więc przełożyłam sobie do kawy, pycha.
Sofii, u mnie w zaleznosci od masy i temp w kuchni jak tworzylam, albo wystarczyly 2h w lodowce, albo cala noc musialo postac...
Ten pierwszy co dla M robilam rok temu, to pamietam, ze w ogole z masa ani figurek nie mialam w lodowce i same zasychaly, ale bylo chlodno w mieszkaniu
Ten pierwszy co dla M robilam rok temu, to pamietam, ze w ogole z masa ani figurek nie mialam w lodowce i same zasychaly, ale bylo chlodno w mieszkaniu
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Dżem porzeczkowy + śmietana z mascarpone, druga warstwa śmietana mascarpone i oreo, a trzecia warstwa galaretka truskawkowa i cytrynowa ze śmietanka - ta co prawda trochę wsiąkła w biszkopt
Dzieciaki się mało nie pobiły o tort, a sam jubilat mało nie pękł z dumy, że to dla niego