Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Re: Torty - porady, inspiracje, zdjęcia
Robilam ostatnio mojej chrześnicy dwa z Mia, w smaku oba były takie same czyli powidła z owoców leśnych plus smietana mus truskawkowy z zelka truskawkowa. Jeden byl z kremem maslanym z mlekiem skondensowanym, a drugi śmietanowy.
Dzisiaj robiłam ten pseudo semi naked, w środku jest znowu dżem z owowocw leśnych i smieyana, a drugi krem mial być z białej czeko i mascarpone, ale chyba najbardziej czuć w nim śmietanę ale na swoje usprawiedliwienie mam, ze robiłam z tego co kialam w domu, bo nie wiedziałam że mam zrobić.
Dzisiaj robiłam ten pseudo semi naked, w środku jest znowu dżem z owowocw leśnych i smieyana, a drugi krem mial być z białej czeko i mascarpone, ale chyba najbardziej czuć w nim śmietanę ale na swoje usprawiedliwienie mam, ze robiłam z tego co kialam w domu, bo nie wiedziałam że mam zrobić.
- mała_czarna
Adu wow aż ślinka cieknie
Adu, ale smakowicie wyglądają
Tort z okazji urodzin męża
Biszkopt czekoladowy, pierwsza wartswa-krem borówkowy z żelką borówkową, druga krem śmietana-mascarpone i pralina orzechowa. Na górze zrobiłam jeszcze trufle czekoladowo-orzechowe z gorzkim kakao. Ganache z białej czekolady. Drip z gorzkiej.
Biszkopt czekoladowy, pierwsza wartswa-krem borówkowy z żelką borówkową, druga krem śmietana-mascarpone i pralina orzechowa. Na górze zrobiłam jeszcze trufle czekoladowo-orzechowe z gorzkim kakao. Ganache z białej czekolady. Drip z gorzkiej.
Misiowa, bardzo fajny! Aż się obśliniłam
- mała_czarna
Misiowa super wygląda i smakowicie się środek prezentuje
Misiowa, świetny! Bardzo mi się kolory podobają
Misiowa, wow. Piękny i pewnie baaardzo smaczny
Wygląda zajebiście. Żal by mi było kroić
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka