Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
skończyliśmy Diablero - no takie głupkowate, ale następny sezon pewnie obejrzę jak będzie...
zaczęliśmy The Protector.
zaczęliśmy The Protector.
Wczoraj włączyłam sobie "Miłość i anarchia". Spodziewałam się więcej seksu, także rozczarowanie ale ogólnie szybko się ogląda.
- Escherichia
Spoko, ja nie widziałam pewnie większości "kultowych" seriali. Dopiero teraz oglądam stary Homeland, a i House of cards przede mną
Za to nie rozumiem argumentu, że mąż czegoś nie chce oglądać
My House of Cards porzuciliśmy gdzieś po drodze. Nie porwał nas aż tak.
I też nie rozumiem argumentu Ja niektóre seriale oglądam sama.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
I też nie rozumiem argumentu Ja niektóre seriale oglądam sama.
ja nie oglądam sama, bo nie mam czasu. jak Meza nie ma w domu i jakimś cudem mogę coś obejrzeć, to nadrabiam programy typu "Hotel Paradise"
seriale są na wieczory razem.
A spędzacie wszystkie wieczory razem?Suerte pisze:ja nie oglądam sama, bo nie mam czasu. jak Meza nie ma w domu i jakimś cudem mogę coś obejrzeć, to nadrabiam programy typu "Hotel Paradise"
My nie, bo mąż czasem idzie biegać albo na siłownię. Wtedy ja mam czas na jeden czy dwa odcinki czegoś swojego. Po jego powrocie oglądamy coś razem.
nie, bo co 2 tydzień ma popo. wtedy właśnie nadrabiam programy
Licytujemy się na nie oglądanie kultowych seriali?Escherichia pisze: ↑09 lis 2020, 20:44Spoko, ja nie widziałam pewnie większości "kultowych" seriali. Dopiero teraz oglądam stary Homeland, a i House of cards przede mną
Hehe to ja bym wygrała. Nie znam 3/4 tytułów tu wymienianych, tzn. znam ze słyszenia, ale nie oglądałamMisiaq pisze:Licytujemy się na nie oglądanie kultowych seriali?Escherichia pisze: ↑09 lis 2020, 20:44Spoko, ja nie widziałam pewnie większości "kultowych" seriali. Dopiero teraz oglądam stary Homeland, a i House of cards przede mną
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dla mnie House of cards to jeden z lepszych seriali. I żałuję, że tak się rozwinęła historia z Kevinem i musieli go pogonić, serial na tym stracił.
- mała_czarna
Oj tak, ostatni sezon w porównaniu do tych z Kevinem to po prostu kupa.Sofii pisze:Dla mnie House of cards to jeden z lepszych seriali. I żałuję, że tak się rozwinęła historia z Kevinem i musieli go pogonić, serial na tym stracił.
ja nie wiem co to za filmmała_czarna pisze: ↑10 lis 2020, 9:13Oj tak, ostatni sezon w porównaniu do tych z Kevinem to po prostu kupa.Sofii pisze:Dla mnie House of cards to jeden z lepszych seriali. I żałuję, że tak się rozwinęła historia z Kevinem i musieli go pogonić, serial na tym stracił.
Ja oglądałam house of cards, ale chyba tylko pierwsze 2-3 sezony (nie doszłam do momentu, gdzie wywalili Kevina). Homeland mi się bardzo podobał, ale też w pewnym momencie przestaliśmy. Jednak jak trzeba np. rok czekać na kolejny sezon, to trochę wypadam z rytmu i rzadko wracam do serialu (tak było z tymi powyższymi). Straciłam też zapał do the crown, jakiś nudniejszy ten 3 sezon, oprócz Heleny też nie mogę się przyzwyczaić do tych nowych aktorów (zwłaszcza do Elżbiery)
Ja dopiero przy trzecim odcinku przekonałam się do nowej Elżbiety. I bardzo podoba mi się postać Harolda Wilsona.
Włączyłam wczoraj Outlandera, ale to ma tyle odcinków, że jednak odpuszczam.
Włączyłam wczoraj Outlandera, ale to ma tyle odcinków, że jednak odpuszczam.