Buty
Re: Buty
Ja mam osiedle dalej bazarek, gdzie kupuję owoce i warzywa. Tam jeszcze są 2-3 stoiska z takimi szmatkami i serwetkami A po drugiej stronie ulicy już taki bardziej cywilizowany, bo w budynku, gdzie jest sklep z polskimi butami dziecięcymi, polską bielizną, jakieś ciuchy, warzywniak, rybny i rzeźnik. Lubię tam chodzić.
- Escherichia
Kumam. Moją matkę chrzestną widziałam ostatni raz rok temu na pogrzebie babci, wcześniej w dniu bierzmowania Ojciec chrzestny nie lepszy. Widuję go częściej (raz do roku? Chociaż od śmierci babci nie miałam okazji. Nigdy nic od niego nie dostałam..)
No mi zawsze było przykro. Ciuchy miałam, ale No... Nie na tym mi zależało przecież.Escherichia pisze:Kumam. Moją matkę chrzestną widziałam ostatni raz rok temu na pogrzebie babci, wcześniej w dniu bierzmowania Ojciec chrzestny nie lepszy. Widuję go częściej (raz do roku? Chociaż od śmierci babci nie miałam okazji. Nigdy nic od niego nie dostałam..)
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Przebije Was, oboje chrzestnych widziałam ostatnio na komunii, na ślub się nawet nie pofatygowali. Nie dostałam nawet głupiej kartki z tej okazji.Escherichia pisze:Kumam. Moją matkę chrzestną widziałam ostatni raz rok temu na pogrzebie babci, wcześniej w dniu bierzmowania Ojciec chrzestny nie lepszy. Widuję go częściej (raz do roku? Chociaż od śmierci babci nie miałam okazji. Nigdy nic od niego nie dostałam..)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Mojego chrzestnego widziałam ostatni raz na chrzcinach. Za to Jego mama dość mocno się poczuwała przez jakiś czas. Była między innymi na mojej komunii a potem jeszcze przez kilka lat miałyśmy kontakt.Necia pisze: ↑10 lis 2020, 20:11Przebije Was, oboje chrzestnych widziałam ostatnio na komunii, na ślub się nawet nie pofatygowali. Nie dostałam nawet głupiej kartki z tej okazji.Escherichia pisze:Kumam. Moją matkę chrzestną widziałam ostatni raz rok temu na pogrzebie babci, wcześniej w dniu bierzmowania Ojciec chrzestny nie lepszy. Widuję go częściej (raz do roku? Chociaż od śmierci babci nie miałam okazji. Nigdy nic od niego nie dostałam..)
- mała_czarna
Najlepsze dżinsy zawsze kupowałam na kartonieEscherichia pisze:w latach '90-tych nie kupowałaś jeansów lub butów stojąc na kartonie?
- Escherichia
Hue hue hue
- Załączniki
-
- 20-30-03-comment_XQjj1JwSAsLkn2n740lLvLbiHyFdDG7c.jpg (187.6 KiB) Przejrzano 3862 razy
Wracając do tematu
Czółenka kupuję czarne/nude, więc ten granat to istne szaleństwo
Efryna, wracając jeszcze do Twoich butów. Te pierwsze mają zdecydowanie ładniejszy kolor, chociaż dość dużo się na nich dzieje.
Ja nie kupiłabym ani jednych, ani drugich, ale wiadomo, że kwestia gustu. Z tych dwóch pierwsze mimo wszystko wydają się być fajniejsze.
Czółenka kupuję czarne/nude, więc ten granat to istne szaleństwo
Efryna, wracając jeszcze do Twoich butów. Te pierwsze mają zdecydowanie ładniejszy kolor, chociaż dość dużo się na nich dzieje.
Ja nie kupiłabym ani jednych, ani drugich, ale wiadomo, że kwestia gustu. Z tych dwóch pierwsze mimo wszystko wydają się być fajniejsze.
No rozumiem. Nie sądziłam, że wzbudzę takie zainteresowanie w każdym razie bardzo dziękuję za każdą odpowiedź
farazi, buty bardzo ładne, kolor śliczny, ale ja z kolei nie uznaję takiego obcasa:) albo płaskie albo wyższe, mam wrażenie, że w takim się dziwnie wygląda (albo przynajmniej ja dziwnie wyglądam)
farazi, buty bardzo ładne, kolor śliczny, ale ja z kolei nie uznaję takiego obcasa:) albo płaskie albo wyższe, mam wrażenie, że w takim się dziwnie wygląda (albo przynajmniej ja dziwnie wyglądam)
Ja mojego chrzestnego tez ostatni raz na komunii widzialam, z chrzestna do jej smierci mialam kontakt, chociaz nie jakis olbrzymi, bo mieszkala za granica, ale jak tylko przyjezdzala do pl, to zawsze sie kontaktowala i chciala spotkacNecia pisze: ↑10 lis 2020, 20:11Przebije Was, oboje chrzestnych widziałam ostatnio na komunii, na ślub się nawet nie pofatygowali. Nie dostałam nawet głupiej kartki z tej okazji.Escherichia pisze:Kumam. Moją matkę chrzestną widziałam ostatni raz rok temu na pogrzebie babci, wcześniej w dniu bierzmowania Ojciec chrzestny nie lepszy. Widuję go częściej (raz do roku? Chociaż od śmierci babci nie miałam okazji. Nigdy nic od niego nie dostałam..)
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Rozumiem, o co chodzi. Ja mam 178cm.wzrostu i nawet bez butów jestem wyższa od męża. Nie chcę jeszcze bardziej tego podkreślać. Poza tym nie potrafię chodzić w obcasach wyższych niż 6cm, więc to jest taki kompromis.
Oczywiście zgadzam się z Wami, że wyższe szpilki wyglądają lepiej, zgrabniej może kiedyś się przełamię.
Oczywiście zgadzam się z Wami, że wyższe szpilki wyglądają lepiej, zgrabniej może kiedyś się przełamię.