Oj tak, ostatni sezon w porównaniu do tych z Kevinem to po prostu kupa.Sofii pisze:Dla mnie House of cards to jeden z lepszych seriali. I żałuję, że tak się rozwinęła historia z Kevinem i musieli go pogonić, serial na tym stracił.
Seriale - polecamy, odradzamy
- mała_czarna
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
ja nie wiem co to za filmmała_czarna pisze: ↑10 lis 2020, 9:13Oj tak, ostatni sezon w porównaniu do tych z Kevinem to po prostu kupa.Sofii pisze:Dla mnie House of cards to jeden z lepszych seriali. I żałuję, że tak się rozwinęła historia z Kevinem i musieli go pogonić, serial na tym stracił.

Ja oglądałam house of cards, ale chyba tylko pierwsze 2-3 sezony (nie doszłam do momentu, gdzie wywalili Kevina). Homeland mi się bardzo podobał, ale też w pewnym momencie przestaliśmy. Jednak jak trzeba np. rok czekać na kolejny sezon, to trochę wypadam z rytmu i rzadko wracam do serialu (tak było z tymi powyższymi). Straciłam też zapał do the crown, jakiś nudniejszy ten 3 sezon, oprócz Heleny też nie mogę się przyzwyczaić do tych nowych aktorów (zwłaszcza do Elżbiery)
Ja dopiero przy trzecim odcinku przekonałam się do nowej Elżbiety. I bardzo podoba mi się postać Harolda Wilsona.
Włączyłam wczoraj Outlandera, ale to ma tyle odcinków, że jednak odpuszczam.
Włączyłam wczoraj Outlandera, ale to ma tyle odcinków, że jednak odpuszczam.
Jakie programy oglądasz?Suerte pisze:nie, bo co 2 tydzień ma popo. wtedy właśnie nadrabiam programy
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Hotel Paradise, Top Model, Love Island (dopiero niedawno skończyłam takie miałam zaległości), czasem Dancing..., Masterchef. nagrywam wszystkie, a potem lecę z nagraniami czasem 3 tygodnie później

To ja jednak wolę seriale. Z tych to tylko jakieś odcinki Tańczą i Top Model kiedyś widziałam.Suerte pisze:Hotel Paradise, Top Model, Love Island (dopiero niedawno skończyłam takie miałam zaległości), czasem Dancing..., Masterchef. nagrywam wszystkie, a potem lecę z nagraniami czasem 3 tygodnie później
ja się bardziej odmozdzam przy programach...
To ja kompletnie nie mogę nawet reklam czegoś takiego zdzierżyć
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Tych Love Island i tego typu to ja też nieNecia pisze:To ja kompletnie nie mogę nawet reklam czegoś takiego zdzierżyć
no co Wy
to jest tak głupie, że aż fajne 

Ogólnie nie lubię wszelkiej maści reality show
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- mała_czarna
Ja z tego co Suerte wymieniła to poza Tańczą i Top model o reszcie nawet nie słyszałam.
Ale my nie mamy tv.
I też wolę serial obejrzeć niz tego typu programy.
Ale my nie mamy tv.
I też wolę serial obejrzeć niz tego typu programy.
Suerte, pjona, tez oglądam HP i Top model
plus wszystkie ślubne na tvn style, Lotnisko i Nic do zgłoszenia (bo te lubi Łukasz) 
Nam się pokazał nowy sezon Sposobu na morderstwo i oglądamy

Nam się pokazał nowy sezon Sposobu na morderstwo i oglądamy

My w tv nie oglądamy prawie nic, czasami wieczorem zanim obydwoje się ogarniemy to Milionerów.
Kiedyś oglądałam Masterchefa itp., ale to było przed dziećmi i przed netflixem
Kiedyś oglądałam Masterchefa itp., ale to było przed dziećmi i przed netflixem