W domu słuchało się muzyki mojego taty. Klimaty starej Trójki. Teraz radio Baobab i Nowy Świat (radia internetowe).
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Nie zawsze się z domu wynosi, u mnie było disco polo itp. A ja jestem stara metalówaEscherichia pisze:Aha. No cóż, ludzie są różniSuerte pisze: ↑11 lis 2020, 13:48to ja miałam dokładnie to czego nie miałaś TyEscherichia pisze: ↑11 lis 2020, 13:36Może ja miałam dziwny dom, ale nigdy nie leciały w tv seriale (Klan, M jak miłość, Na dobre i na złe itp.), nie było w domu żadnych gazet (Tina, Pani domu...) Rodzice nie oglądali/czytali takich rzeczy, może dlatego ja też tego nie robię Też pewnie im zawdzięczam nietolerancję komercyjnych stacji radiowych (słucham tylko Radia Kraków codziennie rano przez 30 minut w łazience przed wyjściem do pracy). W domu nie słuchało się disco polo, Piaska, Ich Troje, Kombi itp. Tata zawsze miał rockowe, alternatywne winyle (później kasety), mama coś łagodniejszego..co niedziela Disco Relax, mama czytają Chwile dla Ciebie i inne takie i oglądająca te wszystkie seriale... czuję się staro.
efryna pisze: ↑11 lis 2020, 14:17To ja miałam podobnie jak Escherichia, u mnie w domu się słuchało queenów, pink floyd, dire straits, generalnie klasyki, nigdy żadnego disco polo, żadnej telenoweli nigdy mi nie było wolno oglądać (a wszystkie koleżanki wyły do zbuntowanego anioła), żadnego big brothera. No nie powiem, żebym była szczęśliwa i rozumiała moich rodziców wtedy:P w kuchni zawsze leciała trójka (to była trójka, nie ma już trójki), z gazet wyborcza dwa razy w tygodniu (czwartek duży format i piątek telewizyjna), mama czytała popularno-naukowe (wiedza i życie, focus - teraz to straszny chłam, ale lubiłam jak byłam młoda), nigdy tiny, nigdy bravo girlpanią czytałam z wypiekami u babci (moja babcia do tej pory jest bardziej kobieca niż moja mama...)... ach mnie wzięło na wspominki. I co ze mnie wyrosło.
Tez lubiłam i Rower Błażeja też lubilamSofii pisze: Lubiliśmy z bratem "Tato, a Marcin powiedział"
też to oglądałam i lubiłam. I jeszcze 5-10-15mała_czarna pisze: ↑11 lis 2020, 16:04Tez lubiłam i Rower Błażeja też lubilamSofii pisze: Lubiliśmy z bratem "Tato, a Marcin powiedział"
Mój brat ma 45. StaruchMisiaq pisze:Escherichia mój tata mógłby być ojcem Twoich rodziców![]()
Mój najstarszy brat ma prawie 50
Ostatnio rozmawialiśmy z mężem jacy ci studenci teraz biedni. Co to za studiowanie jak Juwenalia odwołane...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości