Seriale - polecamy, odradzamy
Re: Seriale - polecamy, odradzamy
A ja zaczęłam Czarnobyl i później nie obejrzałam do końca. Muszę wziąć się jeszcze raz.
Jokera widzieliśmy w kinie i ogólnie świetny, ale dla mnie osobiście trochę zbyt rozciągnięty, w sensie za długi. Ale muzyka bajka.
Jokera widzieliśmy w kinie i ogólnie świetny, ale dla mnie osobiście trochę zbyt rozciągnięty, w sensie za długi. Ale muzyka bajka.
No i Joaquin, wiadomka.
My zaczęliśmy "Gambit Królowej"... Mój mąż zachwycony już po pierwszym odcinku, a ja mam mieszane odczucia Oboje jesteśmy szachistami
N 2018
M 2023
M 2023
Cały ten klimat jakoś nie mój i mało się dzieje, dopiero pod koniec odcinka się rozkręciło... Chyba nie mój klimat bo dopiero pierwszy odcinek za nami.
N 2018
M 2023
M 2023
Gambit królowej.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Właśnie oglądaliśmy "Proces Siódemki z Chicago".
Polecam.
Polecam.
Misiowa, nie, ale przymierzałam się parę razy, bo widziałam tam dziewczynę z Orange is the new black. Jeśli polecasz, to obejrzę
Sofii, a to fakt.
Ja uwielbiam Poussey z Orange is the New
Black i jak zobaczyłam, że aktorka gra w Opowieściach Podręcznej, to oszalałam. Świetna jest.
Ja uwielbiam Poussey z Orange is the New
Black i jak zobaczyłam, że aktorka gra w Opowieściach Podręcznej, to oszalałam. Świetna jest.
To nie serial, ale ogladalusmy Erotica2022 i mam bardzo mieszane uczucia.
Skończyłam Opowieści Podręcznej. O matko ale mnie ta główna bohaterka męczy.
W planach teraz Gambit Królowej. Już wiem że będę sama oglądać, bo mąż nie jest zainteresowany. On ogląda Pacyfic.
W planach teraz Gambit Królowej. Już wiem że będę sama oglądać, bo mąż nie jest zainteresowany. On ogląda Pacyfic.
- Escherichia
Gambit królowej, dopiero dwa odcinki, ale już mi sie bardzo podoba
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Też się przymierzam do "Gambitu królowej". Czy kompletnemu laikowi szachowemu się spodoba?