Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja bogatsze, że rooibos (to jest chyba rodzaj czerwonej?) można bez ograniczeń w ciąży, bo nie ma kofeiny itp. gdzieś kiedyś czytałam zestawienie, że jest w sumie najbezpieczniejsza ze wszystkich
Misiowa, brawo, super wynik! Jaki cel?
Misiowa, brawo, super wynik! Jaki cel?
Czerwona to pu-erh. Ja jej nie piłam w ciąży i w czasie kp. Też czytałam różne opinie i uznałam, że w sumie nie muszę jej pić.
Rooibos nie jest herbatą w ścisłym sensie, nie jest robiona z liści herbaty. Faktycznie uchodzi za bardzo zdrową.
Rooibos nie jest herbatą w ścisłym sensie, nie jest robiona z liści herbaty. Faktycznie uchodzi za bardzo zdrową.
farazi, a widzisz, dzięki za objaśnienie
dzięki rownież
Rooibos jest cały czas zaparzona bo N pije
*po treningu białko i węglowodany
macie jeszcze jakieś takie info, żeby mnie oświecić, bo ja przyznaje, że nigdy się nie wczytywałam...
macie jeszcze jakieś takie info, żeby mnie oświecić, bo ja przyznaje, że nigdy się nie wczytywałam...
- Escherichia
Miśka
Dzisiaj micha utrzymana, niedawno wróciłam z kijków. Spalone 475kcal
Dzisiaj micha utrzymana, niedawno wróciłam z kijków. Spalone 475kcal
Miśka, hahaha, dobry obrazek
Ja dzisiaj z jedzeniem ok, z piciem średnio na jeża, ale nie ćwiczę, bo potrzebuję dnia na regenerację
Ja dzisiaj z jedzeniem ok, z piciem średnio na jeża, ale nie ćwiczę, bo potrzebuję dnia na regenerację
Miśka
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Miska, haha
wytrzymalam 3 dni bez sera...
dzisiaj sie zlamalam, ale i tak jestem z siebie dumna
wytrzymalam 3 dni bez sera...
dzisiaj sie zlamalam, ale i tak jestem z siebie dumna
A czemu bez sera?
ja liczę kalorie, na oko jak już ogarnę ile to mniej więcej w jedzeniu. Nie jem do 9, mam 3 posiłki w tym kolację największą i chudnę. W nic więcej oprócz kaloryczności nie wierzę
Siema orki. Skapcaniałam, tak ładnie żarło i zdechło. No właśnie żarło. Ostatnio zobaczyłam zdjęcie swoje z lipca i sorry muszę wrócić do ćwiczeń. Nie ma przeproś. I tak sobie wracam od świąt. Wkurzam sama siebie, nigdy tyle nie wypracowałam (i tak długo się trzymałam), dwa miesiące odpuściłam (ale nie tak żebym została twarzą leysów) i dupa.
Shattered, M. ogólnie to chciałam sprawdzić czy moje bóle brzucha przejdą jak będę jadła mniej mlecznych produktow
Shattered, moj M. zrezygnował z sera bo ser to zło myślę że z tydzień musiałabym nie jest żeby sprawdzić ale to chyba będzie nie do wykonania