zgadzam się
Zamówiłam dziś dwie sukienki
zgadzam się
No to ja doskonale to rozumiem. Nigdy nie byłam na paznokciach, na brwiach chyba 4 razy w zyciu, wlosy farbuje sama, raz bylam u fruzjera na farbie i no 3-4h byly dla mnie bardziej meczarnia niz przyjemnoscia. POjde na pewno nie raz, bo jest to nieporownywalny efekt, ale jednak dla mnie za dlugo. Do samego fryzjera chodze 2-3 razy w roku. Za to częsciej chodzę na jakieś masażeSuerte pisze: ↑08 sty 2021, 20:25tylko weź pod uwagę, że gdybym ja miała się szykować tak tylko jak chodzę do pracy to bym 5,5 roku już siedziała zdziczała w domu... ja nawet jak wiem, że nigdzie nie wyjdę choćby skały srały, bo np. mamy kwarantanne, to i tak się pomaluję, bo po prostu to pozwala mi się lepiej czuć ze sobą i nie zmienić psychicznie w "kurę domową"... tym bardziej, że jak czasem Was czytam, to czuję się jak taki kopciuch, bo do fryzjera nie chodzę, a włosy farbuje raz w roku, paznokci nie robię, brwi wyrywam sobie sama, na rzęsy nie chodzę. nikt mi nie pomaga "zadbać o siebie"... więc staram się chociaż sama to robić...Misiaq pisze: ↑08 sty 2021, 20:18Suerte powiem Ci, ze dla mnie kosmos to co piszesz o tym wstawaniu.
Na prawdę wolałabym straszyć ludzi na ulicy swoim wyglądem niż wstawać godzinę wcześniej niż trzeba, żeby się zrobić
Ktoś napisał, ze dla niego sen jest świętością, dla mnie też Gdybym potem miała iść do pracy to OK, ale jeśli to ma być tylko zaprowadzenie dziecka, to nie nie nie
Tyle ile ludzie, tyle różnych potrzeb. Nie wiem czy jest to az tak dziwne
To jest też dla mnie dobry argument
TW dłuższa mniej więcej do połowy łydki
A ile masz wzrostu? Bo dla mnie akurat długość do połowy łydki jest zła ale jeśli jestem niższa od Ciebie to może akurat bym miała długaasieka pisze:TW dłuższa mniej więcej do połowy łydki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości