Mi się podobają ale tak jak Misiaq, trochę się opatrzyły.
Też jestem na etapie urządzania chłopcom pokoju i nawet początkowo takich szukałam ale...koniec końców padnie na standardowe i...przede wszystkim nie piętrowe. Nigdy więcej!
Mi się podobają ale tak jak Misiaq, trochę się opatrzyły.
Też jestem na etapie urządzania chłopcom pokoju i nawet początkowo takich szukałam ale...koniec końców padnie na standardowe i...przede wszystkim nie piętrowe. Nigdy więcej!
Suerte fajne łóżko, tak solidnie i bezpiecznie wygląda. Ja ogólnie za domkami nie przepadam też z tego względu, że się opatrzyły. Jakbym miała brać piętrusa to koniecznie ze zjeżdzalnią Sama miałam z bratem i nie wspominam za dobrze bo on się strasznie wiercił a mi to przeszkadzało bo się całe łóżko trzęsło. Ale może w dzisiejszych czasach jakoś lepiej te łóżka robią.
Suerte, dlaczego nie piętrowe.
Zdarza się, że odnoszę śpiącego Leona do łóżka i jest to już wyczyn tego konia tam na górę wsadzić mimo, że nasze łóżko jest z tych piętrowych niższych. Ścielenie łóżka jest nieco uciążliwe. Nie można też usiąść czy położyć się wieczorem na łóżku z dzieckiem żeby porozmawiać czy poczytać książkę.
Wolę mieć obu na tym samym poziomie.
Ja osobiście po doświadczeniach z piętrowym łóżkiem już bym takiego nie wybrała ale to subiektywne odczucie.