Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
to mi się w ogóle nigdy nie podobały jakoś specjalnie. to jest pierwsze, które skradło mi serce.
Fakt, ze teraz sa bardziej "oklepane", ale i tak ki sie dalej podobaja! No i kazdy domek moze byc zupelnie inny co jest tez ekstra!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Suerte, my mamy dla S łóżko domek, więc mi się podobają
Fajne jest to, które wrzuciłaś, tylko się zastanawiam czy będzie się na górę wygodnie wchodziło z uwagi na tę deskę
Fajne jest to, które wrzuciłaś, tylko się zastanawiam czy będzie się na górę wygodnie wchodziło z uwagi na tę deskę
Mi się podobają ale tak jak Misiaq, trochę się opatrzyły.
Też jestem na etapie urządzania chłopcom pokoju i nawet początkowo takich szukałam ale...koniec końców padnie na standardowe i...przede wszystkim nie piętrowe. Nigdy więcej!
Też jestem na etapie urządzania chłopcom pokoju i nawet początkowo takich szukałam ale...koniec końców padnie na standardowe i...przede wszystkim nie piętrowe. Nigdy więcej!
Chłopaki Candeli to kamikadze.
Fajny ten domek. Myślałam o domku dla B, ale wielkość pokoju wykluczała to rozwiązanie.
Fajny ten domek. Myślałam o domku dla B, ale wielkość pokoju wykluczała to rozwiązanie.
Suerte, bardzo fajne łóżko. Mi też się podobają domki, mimo opatrzenia
dzięki Dziewczyny. chociaż candi mi dała do myślenia... wcześniej Mimezja... jest ktoś w ogóle zadowolony z piętrowych łóżek?
Ja
To znaczy gdyby nie ograniczenia w przestrzeni to bym takiego nie wybrała, ale ogólnie nie mam uwag.
Mikołaj chce łóżko piętrowe, ale takie gdzie na górze jest łóżko, a u dołu biurko.
i Marysia Ci nie szaleje? nie skacze itp?
Suerte fajne łóżko, tak solidnie i bezpiecznie wygląda. Ja ogólnie za domkami nie przepadam też z tego względu, że się opatrzyły. Jakbym miała brać piętrusa to koniecznie ze zjeżdzalnią Sama miałam z bratem i nie wspominam za dobrze bo on się strasznie wiercił a mi to przeszkadzało bo się całe łóżko trzęsło. Ale może w dzisiejszych czasach jakoś lepiej te łóżka robią.