Pokój dziecka
Re: Pokój dziecka
Ile wy macie pokoi?
Myślałam, że chłopcy w jednym a wy z dwójką maluchów w drugiej sypialni. No chyba, że nie macie takich dwóch sypialni.
Myślałam, że chłopcy w jednym a wy z dwójką maluchów w drugiej sypialni. No chyba, że nie macie takich dwóch sypialni.
Odrzucenie to faktycznie ciężki temat. Franek spał w swoim pokoju bardzo szybko. Roku nie miał. Ja chodziłam go karmić i odkładałam do łóżeczka. Oczywiście długo było tak, że w nocy jednak lądował u nas.
Teraz zasypia sam przy audiobajkach i świetle. Ja potem to światło gaszę. Budzi się koło 5 i wtedy idę się do niego położyć (łóżko 160 szerokie) i śpimy razem do 9.
Wie, że Staś będzie spał w małym łóżeczku w naszej sypialni tak jak on, gdy był mały.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Teraz zasypia sam przy audiobajkach i świetle. Ja potem to światło gaszę. Budzi się koło 5 i wtedy idę się do niego położyć (łóżko 160 szerokie) i śpimy razem do 9.
Wie, że Staś będzie spał w małym łóżeczku w naszej sypialni tak jak on, gdy był mały.
na górze są 3 pokoje, ale jeden ma metr na metr i są tam zabawki (i ewentualnie komoda Szymka by wjechała i lozeczko), pokoik chłopaków (zmieści 3 osoby lub 4, ale z piętrowymi łóżkami) i nasza sypialnia w której nie śpimy, ale z której nie mam jak zrezygnować, bo są tam nasze meble
ja nie wiem co robią ludzie z meblami jak rezygnują z sypialni, w życiu nigdzie mi nie wejdą te meble 
Ruby super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Chyba mi się post nie dodał.
Ja się zdecydowałam na takie łóżko. Przy czym to wysuwane łóżko jest z myślą o gościach naszych chłopców (kolegach czy kuzynach). Są też łóżka piętrowe z trzecim wysuwanym.
Ja się zdecydowałam na takie łóżko. Przy czym to wysuwane łóżko jest z myślą o gościach naszych chłopców (kolegach czy kuzynach). Są też łóżka piętrowe z trzecim wysuwanym.
- Załączniki
-
- Screenshot_2021-01-26 Funktionsbett Theodor kaufen home24.png (128.03 KiB) Przejrzano 5945 razy
candela L i N razem będą w pokoju czy każdy osobno?
pokazywałaś gdzieś pokój?
pokazywałaś gdzieś pokój?
Suerte, a młodsza dwójka też ma spać w takim normalnym piętrowym?
Ten pokój który mamy teraz czy ten, który planujemy?
Oni sami zdecydowali, że chcą razem spać więc będą mieli wspólną sypialnię i obok bawialnię z drabinkami, huśtawką i materacem do przewalania się.
Candela, moje dziewczynki mają takie łóżko z Ikea i jest spoko. Jak maja gości to maja gdzie się koleżanki położyć, albo często śpią razem w jednym pokoju po prostu.

Piona Igora piętrowe wywaliliśmy i ma teraz właśnie tego typu. Dzięki temu Jaga ma gdzie spać że swoimi lękami. Maks też takie dostanie bo to jest bardzo praktyczne.
Suerte podziwiam Twojego męża bo mój przy takim układzie chyba by zwariował. Nasza sypialnia jednak ma być czasem nasza.
Jeszcze go nie ma. Przeprowadzamy się jakoś w czerwcu to wtedy pokażę ale powoli klaruje mi się koncept.
A tak w ogóle to stałam się fanką Szelągowskiej

ej no nie jest tak źle
Ruby poznajesz? My trochę zmodyfikowaliśmy pierwowzór
i powiem Ci jeszcze że blat biurka to taki chłam że chyba kupimy jakąś płytę na niego bo on sie rusza przy silniejszymnoparciu
Ostatnio zmieniony 29 sty 2021, 21:12 przez Mimezja, łącznie zmieniany 2 razy.