Wczoraj zrobiłam 6 dzień na ręce te 3,5 kg. jest jeszcze dla mnie mocno wystarczające, jak za 2 tygodnie przejdę na większe to będzie dobrze. Dzisiaj ()() to pewnie zwiększę do 5,5.
Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja zrobiłam podsumowanie miesiąca. Wagowo 2,5kg mniej więc jest ok, po ubraniach widzę, że efekt wizualny też jest. Oczywiście najgorzej z brzuchem ale taka prawda, ze brzuch robi się w kuchni a u mnie z kuchnią średnio
ale nie będę się katować, nie przygotowuję się na mistrzostwa Polski modeli 
Wczoraj zrobiłam 6 dzień na ręce te 3,5 kg. jest jeszcze dla mnie mocno wystarczające, jak za 2 tygodnie przejdę na większe to będzie dobrze. Dzisiaj ()() to pewnie zwiększę do 5,5.

- Escherichia
shattered, brawo! 
Ja walczę o -3,5kg w miesiąc
ale średnio to widzę 
Zrobiłam sobie śniadanie, zabrakło mi Wasy, więc zaszalałam z bułką. Nie jadłam bułek od 2msc. Chryste Panie! Jaka ona jest pyszna! Łooo Boże! O Panie!
Zjadłam pół bułki z masłem na raz, teraz jem resztę rzeczy z talerza 
Ja walczę o -3,5kg w miesiąc
Zrobiłam sobie śniadanie, zabrakło mi Wasy, więc zaszalałam z bułką. Nie jadłam bułek od 2msc. Chryste Panie! Jaka ona jest pyszna! Łooo Boże! O Panie!
Shattered, brawo!
Escherichia, mam potworne zakwasy na ()() i udach ale to pewnie trochę wina tego, że za krótko się rozciągałam.
Po jutrzejszych ćwiczeniach powinno być lepiej ale postanowiłam, że zostanę przy kettli 4g a po tygodniu zamienię na 6kg.
Na wagę nie wchodzę, bo coś nam szwankuje. Ostatnio mi pokazała 47kg

Za to w pasie (pod pępkiem) -3cm od stycznia. Szału nie ma ale grunt, że jest spadek. Reszta może być bez zmian. Najważniejsze, żeby z brzucha leciało.
Escherichia, mam potworne zakwasy na ()() i udach ale to pewnie trochę wina tego, że za krótko się rozciągałam.
Po jutrzejszych ćwiczeniach powinno być lepiej ale postanowiłam, że zostanę przy kettli 4g a po tygodniu zamienię na 6kg.
Na wagę nie wchodzę, bo coś nam szwankuje. Ostatnio mi pokazała 47kg
Za to w pasie (pod pępkiem) -3cm od stycznia. Szału nie ma ale grunt, że jest spadek. Reszta może być bez zmian. Najważniejsze, żeby z brzucha leciało.
Zamierzam wrócić do pudełek.
Na razie miałam przerwę. Bez efektów.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
lisbeth87 będziesz próbowała z inną firmą czy dasz szanse tej jeszcze raz?
Dzięki! Ej ja trochę nie rozumiem, musisz dobijać kalorię a żałujesz sobie bułki z masłem? Czemu tak robisz?Escherichia pisze: ↑02 mar 2021, 10:48shattered, brawo!
Ja walczę o -3,5kg w miesiącale średnio to widzę
Zrobiłam sobie śniadanie, zabrakło mi Wasy, więc zaszalałam z bułką. Nie jadłam bułek od 2msc. Chryste Panie! Jaka ona jest pyszna! Łooo Boże! O Panie!Zjadłam pół bułki z masłem na raz, teraz jem resztę rzeczy z talerza
![]()
Fajnie, że w tą stronę
Dziewczyny co ile ćwiczycie? Albo inaczej, ile razy w tygodniu? Tak z ciekawości pytam
oczywiście wiem, że Bakteria codziennie ćwiczy leżenie na kanapie

- Escherichia
Wczoraj musiałam. Na co dzień raczej nie mam z tym problemu, aczkolwiek się zdarza. Z jasnego pieczywa zrezygnowałam, bo o dziwo bardziej najadam się Wasąshattered pisze: ↑02 mar 2021, 15:39Dzięki! Ej ja trochę nie rozumiem, musisz dobijać kalorię a żałujesz sobie bułki z masłem? Czemu tak robisz?Escherichia pisze: ↑02 mar 2021, 10:48shattered, brawo!
Ja walczę o -3,5kg w miesiącale średnio to widzę
Zrobiłam sobie śniadanie, zabrakło mi Wasy, więc zaszalałam z bułką. Nie jadłam bułek od 2msc. Chryste Panie! Jaka ona jest pyszna! Łooo Boże! O Panie!Zjadłam pół bułki z masłem na raz, teraz jem resztę rzeczy z talerza
![]()
I się sprawdza, polecam
- Escherichia
Na ostatniej imprezie nie ograniczałam się. Piłam, jadłam sałatki, ciasta, chipsy, kabanosy, sery.. wszystko, jak leci
Następnego dnia zjadłam mniej 
Mnie dzisiaj podłamał wynik na wadze. Naprawdę już trudno mi sobie wyobrazić, co mogłabym robić więcej/bardziej, czuję się lepiej, wydaje mi się, że ciuchy lepiej leżą, no ale co z tego, jak biję wagowe rekordy.
Co do ćwiczeń, to ja ćwiczę średnio 5x w tygodniu. Dążę do 6, ale zwykle oprócz jednego dnia zaplanowanego na regenerację jeszcze z raz w tygodniu mi zwykle coś wypada i nie ćwiczę.
Co do ćwiczeń, to ja ćwiczę średnio 5x w tygodniu. Dążę do 6, ale zwykle oprócz jednego dnia zaplanowanego na regenerację jeszcze z raz w tygodniu mi zwykle coś wypada i nie ćwiczę.
- Escherichia
Możesz zrobić więcej - nie stawać na wadze.
Skoro ubrania lepiej leżą, tzn. że lepiej wyglądasz, a to chyba o to chodzi
Ja staję na wagę, bo spadki mnie motywują. Mam też trochę ubrań, które są moim wyznacznikiem postępów.
Ale gdyby waga mi stała, a ubrania cały czas robiły się luźniejsze, to nawet by mi do głowy nie przyszło się ważyć..
Skoro ubrania lepiej leżą, tzn. że lepiej wyglądasz, a to chyba o to chodzi
Ja staję na wagę, bo spadki mnie motywują. Mam też trochę ubrań, które są moim wyznacznikiem postępów.
Ale gdyby waga mi stała, a ubrania cały czas robiły się luźniejsze, to nawet by mi do głowy nie przyszło się ważyć..
Escherichia, ja nie ważę się codziennie, ale miałam naprawdę bardzo dobry tydzień i tak sobie dziś stanęłam. Niby wiem, że to bez sensu, ale i tak mi to zepsuło humor, no cóż, już tak działam.
W naszym Lidlu często jest. Lubię.efryna pisze:No ja już żałuję, że sobie hantelki zamówiłam 3 kg, a nie 4... no trudno, za głupotę się płaci, teraz poczekam, aż będę dawać radę 5 kg
w ogóle polecam serek wiejski, pierwszy raz trafiłam w lidlu:
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ja dziś sobie obliczyłam w jakimś kalkulatorze że jakbym miała tylko dietą schudnąć, to powinnam jeść max 1400kcal. Serio?!
Nie ma opcji, żebym zeszła poniżej 1600, także mogę się pożegnać z szybki spadkiem ale może chociaż pilnowanie co jem da jakiś mikro efekt
Nie ma opcji, żebym zeszła poniżej 1600, także mogę się pożegnać z szybki spadkiem ale może chociaż pilnowanie co jem da jakiś mikro efekt
- Escherichia
Ja też rozumiem, ale proponuję również rozwiązanie (mniej lub bardziej skuteczne).