Co dziś przygotowujecie na obiad?
Re: Co dziś przygotowujecie na obiad?
Karla już lecę.
Wieprzowina po chińsku z ryżem.
Wieprzowina po chińsku z ryżem.
chorera, zapraszam! pieczen rzymska jeszcze zostala rozetki niestety wyszly malo atrakcyjne wizualnie, ale mam slabe koncowki od szprycy
KarLa, wow, super wygląda!
Efryna, dzieki pierwszy raz robilam pieczen rzymska i o dziwo, pomimo tego ze robilam z piersi z indyka to nie wyszla sucha
z tego przepisu https://www.kwestiasmaku.com/przepis/pieczen-rzymska
z tego przepisu https://www.kwestiasmaku.com/przepis/pieczen-rzymska
KarLa, fajny pomysł, jak nie zapomnę, to zrobię w przyszły weekend tylko nie z indyka
Efryna moj M. stwierdzil ze wyglada to jak danie Wielkanocne
no i ja przypraw wiecej daje niz w przepisach, chyba 5 zabkow czosnku dalam
no i ja przypraw wiecej daje niz w przepisach, chyba 5 zabkow czosnku dalam
- Escherichia
Makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem i parmezanem.
Katherina, no cóż, każdy ma inny gust;)
Paella
Paella
A w sumie lubi dużo niestandardowego żarcia, jak na dziecko (chociaż np. nie lubi pierogów, co myślałam kiedyś, że każde dziecko lubi), ale ma kilka takich domowych pewników, o które potrafi prosić, bo jej się zamarzą. W tym np. barszcz czerwony, którego ja z kolei nie cierpię kurczak w płatkach jest wysoko na liście
M własnie też jest wielożerna, ale nie lubi kilku pewniaków dziecięcych: ziemniaków, frytek, generalnie w McDonald's zje tubkę Kubusia i ciasta z McCaffeefryna pisze: ↑15 mar 2021, 17:21A w sumie lubi dużo niestandardowego żarcia, jak na dziecko (chociaż np. nie lubi pierogów, co myślałam kiedyś, że każde dziecko lubi), ale ma kilka takich domowych pewników, o które potrafi prosić, bo jej się zamarzą. W tym np. barszcz czerwony, którego ja z kolei nie cierpię kurczak w płatkach jest wysoko na liście
Katherina, dla A. wypad do maca to kara, bo on nie tknie nic z fastfoodow...
pierogow tez nie, pizzy tez nie, ani ziemniakow, ani nuggetsow, w sumie to moglabym tak dlugo wymieniac
z dzieciecych potraw to nalesniki lubi
pierogow tez nie, pizzy tez nie, ani ziemniakow, ani nuggetsow, w sumie to moglabym tak dlugo wymieniac
z dzieciecych potraw to nalesniki lubi