Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Gratulacje spadków!
Ja dołączę do Was po połogu, ale widzę ze u mnie sie dieta cukrzycowa idealnie sprawdza. Nadal 4 kg na plusie tylko, a już 35 tydzień koncze.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja dołączę do Was po połogu, ale widzę ze u mnie sie dieta cukrzycowa idealnie sprawdza. Nadal 4 kg na plusie tylko, a już 35 tydzień koncze.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Escherichia, brawo! Od początku stycznia taki spadek?
U mnie po 5 tygodniach -1,5 kg, mąż -2 kg. Szału nie ma, ale jak się tempo utrzyma, to będzie git. Dużo rzeczy odstawiliśmy, ćwiczymy 4-5 razy w tygodniu. W obwodach spadają pojedyncze centymetry, ale widzę, że mniej fałdek się wylewa tu i ówdzie. Miss bikini już nie będę, ale marzę o założeniu obcisłej sukienki bez ryzyka pytań o tydzień ciąży.
Efryna, czy to nie Ty pisałaś o zakupie spodni rozmiar mniejszych? To chyba jednak jest coś na rzeczy z tymi mięśniami, co?
U mnie po 5 tygodniach -1,5 kg, mąż -2 kg. Szału nie ma, ale jak się tempo utrzyma, to będzie git. Dużo rzeczy odstawiliśmy, ćwiczymy 4-5 razy w tygodniu. W obwodach spadają pojedyncze centymetry, ale widzę, że mniej fałdek się wylewa tu i ówdzie. Miss bikini już nie będę, ale marzę o założeniu obcisłej sukienki bez ryzyka pytań o tydzień ciąży.
Efryna, czy to nie Ty pisałaś o zakupie spodni rozmiar mniejszych? To chyba jednak jest coś na rzeczy z tymi mięśniami, co?
Miśka, szczerze mówiąc to trochę cisną mnie te spodnie
Ale fakt, już właściwie się nie ważę (no dobra, kontrolnie raz na jakiś czas, ale ciągle ten sam wynik) ale widzę po swoim ciele, że jest odrobinę lepiej.
I brawa za spadek!
Ale fakt, już właściwie się nie ważę (no dobra, kontrolnie raz na jakiś czas, ale ciągle ten sam wynik) ale widzę po swoim ciele, że jest odrobinę lepiej.
I brawa za spadek!
- Escherichia
Miśka, tak, przeszłam na dietę 03.01.
Gratuluję spadku
Ja dzisiaj mierzyłam t-shirt, który kupiłam na zasadzie "ah, do lata będzie dobry" (opięty biust i brzuch).. jest dobry po 3 tygodniach
Gratuluję spadku
Ja dzisiaj mierzyłam t-shirt, który kupiłam na zasadzie "ah, do lata będzie dobry" (opięty biust i brzuch).. jest dobry po 3 tygodniach
- Escherichia
Nie mam zdjęć sylwetki do porównania (zadbam o to na następną dychę).
Zrobiłam zdjęcia swoich spodni
Zrobiłam zdjęcia swoich spodni
- Załączniki
-
- 1616247074743..jpg (2.34 MiB) Przejrzano 3707 razy
Escherichia super! ❤
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
wcale mnie zazdrość nie zżera. wcale.
Bakteryjo gratuluję!!!
Ach żebym to ja znalazła tyle samozaparcia ciekawe ile przytyje z okazji odstawienia kp? Bo jak się fajnie że wszystkim przystopowałam i wieczorem ważyłam tyle co rano! to znów mi się system rozjechał przez odstawienie
Ach żebym to ja znalazła tyle samozaparcia ciekawe ile przytyje z okazji odstawienia kp? Bo jak się fajnie że wszystkim przystopowałam i wieczorem ważyłam tyle co rano! to znów mi się system rozjechał przez odstawienie
- Escherichia
Udało się i dobiłam do pierwszego celu. Chciałabym jeszcze pozbyć się 2kg ale obawiam się, że przy ćwiczeniach to nie będzie możliwe, dlatego skupię się na utrzymaniu obecnej wagi i jednoczesnym pozbyciu się tłuszczyku z brzucha.
To nie jest jeszcze figura na bikini (choć znając mnie i tak go założę ) ale jest dużo lepiej, niż w styczniu.
To nie jest jeszcze figura na bikini (choć znając mnie i tak go założę ) ale jest dużo lepiej, niż w styczniu.
- Escherichia
Misiowa, super! Trzymam kciuki za kolejne sukcesy!
Misiowa, brawo!
super, ważne, że rusza i efekty wizualne są
osz Ty Babo!
Brawo!!
Same sukcesy dziewczyny, szacun