Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Mimezja, ja mam 169cm ale waga niestety pokazuje 68kg i to czasem z haczykiem. Najlepiej sie czulam przy 58kg, ale 62kg tez bym przyjela z radoscia
Ja też #teamcycatka, a figura typu bałwanek buli a i w głowie jestem chudsza niż na zdjęciach
A jakEscherichia pisze:Team cycatka?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja nie mogę sie doczekać końca połogu, bo mam tak tragiczny brzuch (tak wiem ze jestem 2,5 tygodnia po porodzie, ale kurde serio skóra i sadelko masakra), ze muszę sie wziąć za ćwiczenia. W szpitalu tez miałam konsultacje uro fizjo i stwierdziła rozstep mięśni brzucha na 2,5 cm, wiec muszę koniecznie sie za to wziąć. Niby to jeszcze w pociążowej normie, ale ja już przed miałam tak, ze mi bebech popołudniami wywalało strasznie
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Wy tu o 5 z przodu, a ja miałam nawet 1 z przodu! A nie sorry...to była 12 jak wazylam 120,5
7 z przodu to moje marzenie, które jest już o krok 6 nie jest dla mnie i nawet o niej nie myśle
7 z przodu to moje marzenie, które jest już o krok 6 nie jest dla mnie i nawet o niej nie myśle
Wychodzi na to, ze w de sa vardziej "przychylne" grubasa rozmiarowki, bo ja mam 164cm wzrostu, 8 z przodu (mam nadzieje, ze tylko do dnia porodu skoro na dzien dzisiejszy przytylam 3,4kg) i nosze 38-40 zazwyczaj... chyba, ze koszula i piersi, to czasem musi wjechac 42, no ale wtedy to piersi dopiete, a reszta wisi...
Tylko u mnie znow taka budowa, ze gora z tych masywnych, zas tylek plaski, nogi dosc szczuple jak na reszte ciala i ciezko mi czasem spodnie dopasowac, zeby zapiac sie w pasie, a zeby jednocześnie nie wisialy na tylku...
Za to brzuch i piersi to chyba za kola ratunkowe moglyby robic, zebym nie poszla na dno
Tylko u mnie znow taka budowa, ze gora z tych masywnych, zas tylek plaski, nogi dosc szczuple jak na reszte ciala i ciezko mi czasem spodnie dopasowac, zeby zapiac sie w pasie, a zeby jednocześnie nie wisialy na tylku...
Za to brzuch i piersi to chyba za kola ratunkowe moglyby robic, zebym nie poszla na dno
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- mała_czarna
Bo to coś z głową jest. Ja jak oglądam stare zdjęcia i widzę jaka fajna miałam figurę a jak mi się ona wtedy nie podobała bo była 'za gruba' to mam ochotę sobie natrzaskac po twarzy.Necia pisze:w sumie jak ważyłam 48 tez uważałam, ze jestem gruba
efryna pisze:Ja też #teamcycatka, a figura typu bałwanek buli a i w głowie jestem chudsza niż na zdjęciach
Oo to jak o mnie
Mała o to to, jakbym spotkała dawną siebie to bym sobie przywaliła
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
A to ja byłam grubsza w liceum niż na studiach. Wiec gdy patrzę na zdjęcia z lo to dramat.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
4 dzień pudelek i 1,1 kg na minusie.
To jest właśnie różnica między moim gotowaniem i "obcinaniem porcji" a gotową dietą...
To jest właśnie różnica między moim gotowaniem i "obcinaniem porcji" a gotową dietą...
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Ja jak patrze na zdjecia z poczatkow zwiazku z moim mezem to wazylam wtedy 47-50kg... na niektorych wygladam az niezdrowo chudo... oczywiscie wtedy przejmowalam sie swoimi boczkami
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ja tez kiedys wygladalam niezdrowo chudo (53-54kg mialam), potem wygladalam bardzo normalnie i fajnie (56kg) ale jak tylko doszlam do 58kg to narzekalam na swoj wyglad ile ja bym teraz dala zeby miec to 58
Zaintrygowałaś mnie tą wagą dedykowana do wieku i wg jednego przelicznika jest to 58.8 (i tak wtedy to była moja odpowiednią figura - a przecież klasycznie widziałam tam tyle złego...), wg drugiego 62 kg (spoko to był moment do którego się akceptowałam), ale teraz wychodzi, że mam wagę adekwatną dla 40+... Cóż bliżej niż dalej ale nadal nie akceptuje. Nigdy nie sądziłam że są inne normy dopasowane do wieku
Na które się zdecydowałaś?lisbeth87 pisze:4 dzień pudelek i 1,1 kg na minusie.