Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja bym chciała biegać ale nie mam co z dziećmi zarobić.
Lisabeth znam to. Ostatnio usłyszałam, po dwójce dzieci to i tak dobrze wyglądasz
Lisabeth znam to. Ostatnio usłyszałam, po dwójce dzieci to i tak dobrze wyglądasz
- mała_czarna
A po południu jak P jest w domu?asieka pisze:Ja bym chciała biegać ale nie mam co z dziećmi zarobić.
Ja wracam do hh i skakanki. Niestety na rolki nie mogę wyjść tak często jak bym chciała więc trzeba szukać czegoś innego.
Ja zamawiam dziś hantelki i bardzo bym chciała zacząć plan naprawczy, jeszcze nie wiem jak znajdę czas, ale postaram sie, bo brzuch mam tragiczny
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia Anka dziedzic ma fajne ćwiczenia po porodzie lub dla mama. Te możesz bezpiecznie robić nawet w połogu.
Mała, nie zostanie z nimi
- mała_czarna
Nie rozumiem. Nie mieści mi się w głowie, że ojciec może nie zostać z dziećmi.asieka pisze:
Mi też...mała_czarna pisze:Nie rozumiem. Nie mieści mi się w głowie, że ojciec może nie zostać z dziećmi.asieka pisze:
Jak ja biegałam to mąż wychodził z chłopakami na trasę mojego biegu i spacerował z nimi w tym czasie.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Asieka ja już po połogu, ale ćwiczenia muszę robić „specjalne”, bo mi sie zrobił rozstep mięśni brzucha.asieka pisze:Necia Anka dziedzic ma fajne ćwiczenia po porodzie lub dla mama. Te możesz bezpiecznie robić nawet w połogu.
Ten Twój mąż asieka to chyba nie przestanie mnie zadziwiać... nie zostanie bo co?
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Asieka, jakoś to argumentuje czy Ty z góry zakładasz, że będzie robił problem? Jeśli masz potrzebę wyjścia, informujesz go o tym i wychodzisz
- malwinka89
Ciesz się że zauważyli chociaż, moja matka wagę mi wypominała a teraz to chyba udaje że nie widzi że schudłamlisbeth87 pisze:Wsparcie w rodzinie...
Nigdy nie brakowało uwag że mi się przytyło.
Dziś jak mnie rodzinka zobaczyła to usłyszałam "no Magdy jakby mniej" Koniec. Nikt nie pociągnął tematu a prawie 8 kilo mniej...
- Escherichia
Kurde, niefajnie, że Wasze rodziny tak (nie)reagująmalwinka89 pisze: ↑14 cze 2021, 10:19Ciesz się że zauważyli chociaż, moja matka wagę mi wypominała a teraz to chyba udaje że nie widzi że schudłamlisbeth87 pisze:Wsparcie w rodzinie...
Nigdy nie brakowało uwag że mi się przytyło.
Dziś jak mnie rodzinka zobaczyła to usłyszałam "no Magdy jakby mniej" Koniec. Nikt nie pociągnął tematu a prawie 8 kilo mniej...
Necia ona też ma ćwiczenia na rozejście.
Nie zostanie z nimi bo nie. On nawet z nimi dwoma nie pójdzie na pole żebym mogła w spokoju posprzątać. Ostatnio pierwszy raz wyrwałam się od ciąży z N na kawę z przyjaciółka. To po godzinie dzwonił kiedy będę.
Nie zostanie z nimi bo nie. On nawet z nimi dwoma nie pójdzie na pole żebym mogła w spokoju posprzątać. Ostatnio pierwszy raz wyrwałam się od ciąży z N na kawę z przyjaciółka. To po godzinie dzwonił kiedy będę.
Wow...asieka pisze:Necia ona też ma ćwiczenia na rozejście.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- mała_czarna
Wow. Eksplodował mi mózg. Przecież macie podwórko więc to już naprawdę lenistwo żeby nie wziąć dzieciaków pod dom.asieka pisze:
Asieka a jak robicie zakupy spożywcze? Albo idziesz do lekarza?
szkoda że to tak wygląda, zwłaszcza że macie własne podwórko.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.