u mnie po 8.
Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
U nas też już po, myślę że jeszcze zehdzie do 6 i potem będą drożeć
Ja raz kupiłam za 6zł a tak to 7-10/kg.
Teraz czekam aż spadnie do 5 lub 6 i zrobię konfitury.
Teraz czekam aż spadnie do 5 lub 6 i zrobię konfitury.
Dziś kupiłam za 5
6,5 zł u mnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja dziś za czereśnie płaciłam 16zł/kg, maliny 11 a borówki 39,90. Arbuz 4,90, szparagi 8.
U mnie truskawki za 10zl, ale sąsiad mi przywiózł z innego miasta za 4zl. Warunek był, że musi wziąć większą ilość. Obdzwonił rodzinę i sąsiadów i cena była 4zl
Misiowa, jakie piękne truskawki ja dzisiaj kupiłam nie wiem po ile, bo robiłam większe zakupy. Były takie mocno czerwone, aż za bardzo. Niektóre już zaczynały źle smakować.
8zl za szparagi to super cena. Nigdy takiej nie widziałam. Lidl/biedra najtaniej po 10, na straganach drożej.
8zl za szparagi to super cena. Nigdy takiej nie widziałam. Lidl/biedra najtaniej po 10, na straganach drożej.
Farazi, ostatnio zauważyłam, że supermarkety mają coraz częściej wyższe albo podobne ceny warzyw i owoców, co mój warzywaniak osiedlowy. A szparagi już jakiś czas były po 9zł a od wczoraj są jeszcze tańsze. Dzisiejsze były przepyszne i nie miały zdrewniałych (tak to się pisze?) łodyg.
Co Ty z tym zrobisz?Misiowa pisze:6zł
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Aaa chyba że takMisiowa pisze:Meg, konfitury
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka