Sukienki
Re: Sukienki
Meg, pewnie każdy, ale u mnie robi się z dużego na mega duży, wieczorem mogę robić za ciezarna
Ja jak pilnuję diety low IG, to nie mam takiego problemu z wziętym brzuchem wieczorem, ale totalnie znam problem, czasem nawet musiałam zmieniać spodnie, bo mnie cisnęły, gdzie rano potrafią być wręcz luźne.
KarLa, rozumiem zupełnie kompleksy i kwestię dobrego czucia się ze sobą, ale jeśli Ci komplement poprawi humor, to ja uważam, że wyglądasz bardzo spoko, mi dużo brakuje do podobnej sylwetki
KarLa, rozumiem zupełnie kompleksy i kwestię dobrego czucia się ze sobą, ale jeśli Ci komplement poprawi humor, to ja uważam, że wyglądasz bardzo spoko, mi dużo brakuje do podobnej sylwetki
Efryna, u mnie to też kwestia endometriozy i pewnie tarczycy. Jak się wpisze brzuch endometrioza w google i brzuch tarczycowy to to co się pokaże to idealnie pokazuje jak zdarza mi się wyglądać.
Dziękuję za komplement, będąc na dnie miło usłyszeć komplement że nie jest jeszcze tak tragicznie
Dziękuję za komplement, będąc na dnie miło usłyszeć komplement że nie jest jeszcze tak tragicznie
Karla wg mnie wyglądasz super! I jaka opalenizna! Ja mam gorszy brzuch i do tego blady i z rozstępami po pierwszej ciąży a i z bliznowcem po wyrostku. Dlatego tez nie nosze bikini, nigdy
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
O tak, Karla ma opaleniznę, jak po wakacjach w tropikach! Zdradź co robisz?
Ja mam olejek brązujący ale jakoś nie lubię tego uczucia po smarowaniu i mnie zapach odrzuca.
Będę wyglądać idiotycznie z opalonymi nogami, rękoma a białym brzuchem i tyłkiem...
Ja mam olejek brązujący ale jakoś nie lubię tego uczucia po smarowaniu i mnie zapach odrzuca.
Będę wyglądać idiotycznie z opalonymi nogami, rękoma a białym brzuchem i tyłkiem...
Necia, Misiowa, dziękuję
Ja ma taką karnację że jak się opalam to raczej na brązowo. Do opalania używam olejek, zazwyczaj spf 10 lub 15
Ja ma taką karnację że jak się opalam to raczej na brązowo. Do opalania używam olejek, zazwyczaj spf 10 lub 15
Karla wyglądasz super gdybym ci mój pokazała to byś zrozumiała
Dopiero co urodziłaś więc co się dziwić.Necia pisze:Karla wg mnie wyglądasz super! I jaka opalenizna! Ja mam gorszy brzuch i do tego blady i z rozstępami po pierwszej ciąży a i z bliznowcem po wyrostku. Dlatego tez nie nosze bikini, nigdy
Karla, podziwiam za opaleniznę. Nigdy tak nie wyglądałam
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Meg ale bliznowca to ja mam od 16 roku życia, a rozstępy są sprzed 4 lat i to nie zniknie już niestety :/ teraz nie miałam ani jednego. Musze wreszcie znaleźć czas na ćwiczenia, bo mi wywala od rozstępu mięśni
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia u mnie też rozstępy, ale na szczęście z boku brzucha, nie są aż tak widoczne
Meg, ja ogólnie lubię się opalać, ale mnie szybko bierze. Moja mama i dziadek mają tak samo, a w sumie też, jak tylko go nie posmaruje to zaraz brązowy się robi
Meg, ja ogólnie lubię się opalać, ale mnie szybko bierze. Moja mama i dziadek mają tak samo, a w sumie też, jak tylko go nie posmaruje to zaraz brązowy się robi
KarLa jak patrzę na to zdjęcie to sobie myślę tylko, że figura idealna. bo nie wyglądasz jak wieszak, a właśnie kobieco, ale nie grubo.
Suerte, dziękuję ja mam inne ideały może gdyby to ciało było bardziej jędrne, bez cellulitu to inaczej bym się czuła, ale ja mam cellulit wszędzie gdzie się da
Ostatnie tu wrzucam, żeby nie było że piszę w złym temacie hehe. Ja się czułam bardzo fajnie tutaj o to było dla mnie bliższe ideału
- Załączniki
-
- Screenshot_20210707_144648_com.android.chrome.jpg (754.28 KiB) Przejrzano 3174 razy
Karla Twoja figura dla postronnej osoby jest całkiem fajna, ale rozumiem o co Ci chodzi bo podobnie się oceniam. Uważam, że po urodzeniu Igora wcale nie miałam mniej tłuszczu na brzuchu ale był jedrniejszy i nie wystawał mi tak jak teraz. Za to jak już się przełamie i wyjdę na plażę to szybko dochodzę do wniosku, że nie jest ze mną tak źle i nie powinnam się chować w habicie
Mimezja, w Ie trochę łatwiejna plaży było tu jam widzę siebie na zdjęciach i gdzieś w tle są inne osoby to mam wrażenie że jestem jedynym grubasem na plazy