Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Wracam z basenu.
Niestety mój Mi Band nie łapie mi telefonu na basenie, dlatego musiałam liczyć długości i porównać z treningiem w Kaliszu na urlopie. Jeśli dobrze pamiętam proporcje z podstawówki, to spaliłam dzisiaj 487kcal przy 1850m (74 długości) Oczywiście wiem, że to orientacyjnie.. Inna waga, inne tempo..
Niestety mój Mi Band nie łapie mi telefonu na basenie, dlatego musiałam liczyć długości i porównać z treningiem w Kaliszu na urlopie. Jeśli dobrze pamiętam proporcje z podstawówki, to spaliłam dzisiaj 487kcal przy 1850m (74 długości) Oczywiście wiem, że to orientacyjnie.. Inna waga, inne tempo..
Umarłabym. Szacun!Escherichia pisze:?
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Misiowa, zobacz. Połowa Twojego ostatniego czasu, średnie tętno wyższe, a spalanie o ile mniejsze…
Sowaa, dzięki
Meg, ja tez uważam, ze figurę masz super jednakże rozumiem, ze niebardzo Cię to „pociesza” także walcz o swoje
Ufffffff. Jak ja przeżywałam, jak ja się bałam all in to wiecie..tu donucik na głębokim oleju, tu cheeseburger, tutaj pizzunia. Mimo, ze pilnowałam się bardziej niż zwykle na takich wyjazdach gdzie wpieprzalam do utraty przytomności to i tak sałatą to ja tam nie żyłam już pod koniec wyjazdu czułam, ze wyglądam gorzej, brzuch zaczął bardziej wystawać. Dałam sobie pare dni po powrocie żeby wrocic na dobre tory, usunąć nadmiar z jelit i się zważyć dzisiaj już nie wytrzymałam, bo moje myśli mnie katowały, stanęłam na wagę, a tam na plusie 0,85kg
No cały dzień w skowronkach, aż sobie pad thaia walnelam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Meg, ja tez uważam, ze figurę masz super jednakże rozumiem, ze niebardzo Cię to „pociesza” także walcz o swoje
Ufffffff. Jak ja przeżywałam, jak ja się bałam all in to wiecie..tu donucik na głębokim oleju, tu cheeseburger, tutaj pizzunia. Mimo, ze pilnowałam się bardziej niż zwykle na takich wyjazdach gdzie wpieprzalam do utraty przytomności to i tak sałatą to ja tam nie żyłam już pod koniec wyjazdu czułam, ze wyglądam gorzej, brzuch zaczął bardziej wystawać. Dałam sobie pare dni po powrocie żeby wrocic na dobre tory, usunąć nadmiar z jelit i się zważyć dzisiaj już nie wytrzymałam, bo moje myśli mnie katowały, stanęłam na wagę, a tam na plusie 0,85kg
No cały dzień w skowronkach, aż sobie pad thaia walnelam
- Escherichia
Daft, haha, no to się upiekło
Ja wstałam o 7, piję kawkę i wychodzę na basen
Ja wstałam o 7, piję kawkę i wychodzę na basen
U mnie spadek o 1kg. Także spoko.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Bakteria, no nie dowierzam dziś wyjeżdżamy na tydzień na obóz, biegać w planach mam tylko za dziećmi, zobaczymy jak z jedzeniem.
- Escherichia
- Escherichia
Popływane, odpocznięte - można jeść śniadanie
Ommm nom nom nom
Ommm nom nom nom
Bez śniadania to ja bym nie po pływała
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Ja jestem późnośniadaniowiec, a i ćwiczy mi się najlepiej na czczo. Na siłkę też chodziłam po kawie, a przed śniadaniem
Bakteria, wyglada smakowicie
Za mna obozowy obiad - nie powinnam utyć jak świnia
Za mna obozowy obiad - nie powinnam utyć jak świnia
Ja tez nie lubię cisnąć śniadania o świcie na sile