Salon aranżacje
Re: Salon aranżacje
Misiowa, u nas nie może być do ramy, bo drzwi już zupełnie nam się nie otworzą. Najmniejsza kaseta od zwykłych rolet uderza nam w ścianę i blokuje pełne otwarcie, a rolety drewniane potrzebują jeszcze więcej miejsca.
Farazi, jakie to są podwójne rzymskie?
Misiowa, ja do kuchni będę zamawiała plisy. Potrzebuję, żeby na jednym oknie była możliwość zasunięcia od góry (słońce), a na drugim od dołu (ulica). Tylko plisy dają taką możliwość.
Misiowa, ja do kuchni będę zamawiała plisy. Potrzebuję, żeby na jednym oknie była możliwość zasunięcia od góry (słońce), a na drugim od dołu (ulica). Tylko plisy dają taką możliwość.
Miśka, rozumiem.
Ja się zakochałam w drewnianych żaluzjach ale montaż wszystkich okien by nas mocno uderzył po kieszeni. Jeszcze w pokoju firana mnie tak nie gryzie, jak w kuchni ale bez niczego też mnie nie satysfakcjonuje
My mieszkamy na drugim piętrze, więc jak plisy, to chyba raczej od góry.
Ja się zakochałam w drewnianych żaluzjach ale montaż wszystkich okien by nas mocno uderzył po kieszeni. Jeszcze w pokoju firana mnie tak nie gryzie, jak w kuchni ale bez niczego też mnie nie satysfakcjonuje
My mieszkamy na drugim piętrze, więc jak plisy, to chyba raczej od góry.
Plisy można dowolnie przesuwać, mogą być zasunięte od góry albo od dołu, albo zostawione nawet na środku szyby. To mi się w nich podoba
Ja plosy uwielbiam, mielismy na poprzednim mieszkaniu w kuchni, teraz mamy w lazience i do kuchni tez chyba kupie... wlasnie przez to, ze mozna je w rozne strony zaslaniac i odslaniac w zaleznosci od potrzeb
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Nuutella, proszę. Drugie zdjęcie na tle zasłony, bo kiepskie światło o tej godzinie.
Misiowa o a myślałam że masz.gladkie
Miśka, warstwa z firanką i warstwa z zasłoną.
Świetnie spisuje się w pokojach dzieci. W kuchni rzadko opuszczam zasłonę.
Farazi, ale swietnie!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Farazi to się ściga do prania?
Tak, oczywiście.
Widziałam w necie takie mechanizmy, ale nam krawcowa zamawiała jakieś sprawdzone przez siebie, nie znam producenta.
Widziałam w necie takie mechanizmy, ale nam krawcowa zamawiała jakieś sprawdzone przez siebie, nie znam producenta.
Farazi a mnie intryguje co Ty masz po prawej stronie, bo wygląda jak zasłona?...
Mimezja pewnie zasłona do zasłonięcia kolejnego okna (w salonie)