Wychodzę na wyrodna ale M się nawet nie krzywi przy czarnuszce, serio
Ile kosztuje życie...
Re: Ile kosztuje życie...
Oj tak!
Ja tak szczerze mowiac, to nie raz z mezem rozmawialam, se gdybyamy w pl mieszkali, to kto wie, czy w ogole mielibysmy dzieci, bo nie wiadomo, w ktorym momencie trzebaby bylo powiedziec stop ze wzgledu na finanse...
Tutaj jednak cale koszta kliniki pokrywala kasa chorych, wszystkie badania ito tez, zanim doszlo do ivf, to za wszelkie leki jak np zastrzyki do stumulacji, gdzie cena 100% to ok 600€, progesterony i inne kosztowalo mnie 5-10€...
A jak juz doszlo do ivf to niby musialam za wszystko wylozyc 50% ale po oddaniu rachunkow do kasy chorych doatalam kazdy cent zwrocony... no a jednak z tych 5 lat staran, spedzilam 3 lata w klinice od pierwszej wizyty, do pierwszego usg z M dokladnie 3 lata i 5 dni...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ludzie maja różne smaki, mojemu mężowi czarnuszka smakuje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja też czarnuszkę bardzo lubię
Czarnuszkę na chlebie czy w serze lubię, ale ten olej na łyżeczce to trochę za dużo. Ale wiadomo, kwestia gustu.
Moi piją olej z czarnuszki bez problemu. Ja też.
Ale oni to lekomani i po tym dostają jeszcze żelki witaminowe, więc mają motywację.
A co do cen, to nawet nie chce mi się pisać. Dramat.
Ale oni to lekomani i po tym dostają jeszcze żelki witaminowe, więc mają motywację.
A co do cen, to nawet nie chce mi się pisać. Dramat.
Misiowa, ile tego oleju dajesz?
Czarnuszkę można kupić w kapsułkach jak Wit.D3 co prawda trochę się odbija ale to już efekt uboczny, a łyka się bez problemu
U nas naklejki zadziałały (oraz rywalizacja z kuzynem) i pije, ale musi popić jakimś sokiem.
U nas tygodniowo 700-800 zł idzie spokojnie...
Za to otworzyłam wczoraj rachunek za prąd a tam 1707 zł za 2 mce. Za drogi mamy biznes...
Za to otworzyłam wczoraj rachunek za prąd a tam 1707 zł za 2 mce. Za drogi mamy biznes...
Aurinko ile placiliscie dotychczas?
Nie wiem dokladnie, wiec nie powiem
Aurinko szkoda.. u nas rachunki wystawiają co pół roku. Boje się tego najblizszego