Włosy
- Escherichia
Re: Włosy
Polecam wcierkę Banfi stosuję od 6 tygodni
Sorry za tłuste od kremu czoło
Poza tym polecam serie kosmetyków do włosów marki Only Bio Dobre składy, piękne zapachy, kosmetyki z seriami do każdego rodzaju porowatości
Skompletowałam ładny zestaw:
- szampon balansujący
- odżywka humektantowa
- olejek zabezpieczający końcówki
- olej do włosów niskoporowatych
- wcierka pobudzająca wzrost włosów (nie obciąża włosów i nie capi jak Banfi, można używać po myciu, właśnie zaczynam będę stosować na zmianę z Banfi)
- mgiełka odbijająca włosy od nasady (fajnie unosi, długotrwały efekt, działa włosy jednak trochę sztywne, ale to akurat normalne przy takich produktach)
Sorry za tłuste od kremu czoło
Poza tym polecam serie kosmetyków do włosów marki Only Bio Dobre składy, piękne zapachy, kosmetyki z seriami do każdego rodzaju porowatości
Skompletowałam ładny zestaw:
- szampon balansujący
- odżywka humektantowa
- olejek zabezpieczający końcówki
- olej do włosów niskoporowatych
- wcierka pobudzająca wzrost włosów (nie obciąża włosów i nie capi jak Banfi, można używać po myciu, właśnie zaczynam będę stosować na zmianę z Banfi)
- mgiełka odbijająca włosy od nasady (fajnie unosi, długotrwały efekt, działa włosy jednak trochę sztywne, ale to akurat normalne przy takich produktach)
- Załączniki
-
- BANFI-Ziolowa-wcierka-do-wlosow-POROST-WYPADANIE.jpeg (56.14 KiB) Przejrzano 2472 razy
-
- PSX_20211231_175212.jpg (162.88 KiB) Przejrzano 2472 razy
- Escherichia
Ogólnie zapuszczam włosy, chcę spróbować wydobyć z nich skręt. Z tego co pamiętam, jak są dłuższe to się wywijają. Sprawdzę, czy to kwestia złej wcześniej pielęgnacji i wyginęły się w cierpieniu, czy jestem w stanie zrobić z nich fale Jeśli nie będą się kręcić, będę zapewne ścinać, bo lubię obecną długość Zobaczymy
Fotki z 2020r.
Fotki z 2020r.
- Załączniki
-
- IMG_20211231_182237.jpg (762.49 KiB) Przejrzano 2466 razy
-
- IMG_20211231_181200.jpg (658.39 KiB) Przejrzano 2470 razy
-
- IMG_20211231_181013.jpg (587.9 KiB) Przejrzano 2470 razy
-
- IMG_20211231_181041.jpg (712.86 KiB) Przejrzano 2470 razy
- mała_czarna
Bakteria powodzenia!
Mi się zawsze szybko kończy cierpliwość jeśli chodzi o wydobycie skrętu. I nie umiem określić porowatości
Mi się zawsze szybko kończy cierpliwość jeśli chodzi o wydobycie skrętu. I nie umiem określić porowatości
- Escherichia
Mała, dzięki
Patrząc na Twoje włosy obstawiałabym wysokoporowate że względu na puszenie i skręt, ale ekspertem nie jestem Myślę, że ujarzmienie Twoich włosów, to wcale nie taka katorga, jakby się mogło wydawać Odpowiednie nawilżenie to chyba u Ciebie podstawa.
Patrząc na Twoje włosy obstawiałabym wysokoporowate że względu na puszenie i skręt, ale ekspertem nie jestem Myślę, że ujarzmienie Twoich włosów, to wcale nie taka katorga, jakby się mogło wydawać Odpowiednie nawilżenie to chyba u Ciebie podstawa.
Kciuki! Piękne masz włosy, wyglądają tak zdrowo
Ja mam wysokoporowate, puszą się od wilgoci a po ciążach rozwalił mi się skręt. Ogólnie mogiła, bo czasu póki co na pielęgnacje brak. Kupiłam serie only bio a tam na masce „pozostawić na kilkanaście minut” dobre
U fryzjera ostatnio byłam w marcu, scinalam do ramion a teraz mam tak (końcówki fatalne!)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja mam wysokoporowate, puszą się od wilgoci a po ciążach rozwalił mi się skręt. Ogólnie mogiła, bo czasu póki co na pielęgnacje brak. Kupiłam serie only bio a tam na masce „pozostawić na kilkanaście minut” dobre
U fryzjera ostatnio byłam w marcu, scinalam do ramion a teraz mam tak (końcówki fatalne!)
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Teraz są zdrowe, na tych zdjęciach to super suchy dramat
Tyle Ci urosły od marca??? Wow!!!
Tyle Ci urosły od marca??? Wow!!!
- Escherichia
Mi się marzą takie
- Załączniki
-
- Screenshot_2021-11-22-17-42-51-488_com.google.android.youtube.jpg (502.04 KiB) Przejrzano 2455 razy
Tak mi bardzo szybko rosną włosy.
Bakteria a może taki zabieg u fryzjera sauna na włosy? Jak byłam ostatnio to miałam taką ampułkę i pod sauną siedziałam, super mi nawilżyło
Mówicie nie ścinać? Bo już myślałam żeby opitolic
Bakteria a może taki zabieg u fryzjera sauna na włosy? Jak byłam ostatnio to miałam taką ampułkę i pod sauną siedziałam, super mi nawilżyło
Mówicie nie ścinać? Bo już myślałam żeby opitolic
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Necia, ale ja już nie potrzebuję Doprowadziłam włos do porządku. Są odżywione i nawilżone W zeszłym roku był dramat. Myłam tylko szamponem i codziennie suszyłam gorącym powietrzem
też mi się marzą
Takie falowane mam, tylko jeszcze długość
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- mała_czarna
Katorga na pewno nie - ale systematyczność by się przydałaEscherichia pisze:Myślę, że ujarzmienie Twoich włosów, to wcale nie taka katorga, jakby się mogło wydawać Odpowiednie nawilżenie to chyba u Ciebie podstawa.
U mnie jest skręt gdy nic nie robię z włosami.
Nie do pomyślenia kiedyś
Ale mógłby być ładniejszy
Nie do pomyślenia kiedyś
Ale mógłby być ładniejszy
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia