Włosy
- Escherichia
Re: Włosy
Nie mam problemów z nawilżeniem włosów, są miękkie i sypkie odkąd o nie dbam Przestały się "strączkować" i nie trzeba ich co chwilę czesać, aby wyglądały ładnie
Mam cienki niskoporowaty włos, zesram się, a nie będą uniesione u nasady dłużej niż 15 minut po suszeniu Ale też mam "kompleks" na punkcie oklapu i nigdy nie będę zadowolona Chociaż ta mgiełka z Only Bio zrobiła robotę, jednak użyłam dopiero raz, raczej ograniczam takie produkty
Mam cienki niskoporowaty włos, zesram się, a nie będą uniesione u nasady dłużej niż 15 minut po suszeniu Ale też mam "kompleks" na punkcie oklapu i nigdy nie będę zadowolona Chociaż ta mgiełka z Only Bio zrobiła robotę, jednak użyłam dopiero raz, raczej ograniczam takie produkty
- Escherichia
- mała_czarna
Ładne zresztą jedna z rzeczy które pamiętam z naszego spotkania lata lata temu to też to że miałaś ładne włosyEscherichia pisze:Obecne kłaczki
I koszula fajna
Ale może będą lżejsze i skręt wyjdzie ładniejszy
Jak suszę włosy to mam proste. Jak pozwolę im samym wyschnąć to się kręcą nie zawsze ładnie
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Mała, Necia.. dziękuję
Lisbeth, gdybym miała Twoje włosy poszłabym w wydobycie pięknego skrętu. Nie wiem, czy to cięcie przy obecnym stanie włosów to najlepsza fryzura
Lisbeth, gdybym miała Twoje włosy poszłabym w wydobycie pięknego skrętu. Nie wiem, czy to cięcie przy obecnym stanie włosów to najlepsza fryzura
- Escherichia
Wcześniej przypuszczałam na podstawie jakiś testów w necie.. z odpowiedzi wychodziły mi niskoporowate.
Te a ja ostatnio sobie oglądałam pod mikroskopem, ale nie zrobiłam zdjęcia ale były raczej totalnie gładkie. Ja mam włosy, których nie da się wystylizować, żaden skręt mimo utrwalenia się nie trzyma dłużej niż 20 minut. Są totalnie proste, śliskie (wszystkie gumki się ześlizgują), nie puszą się. Ogólnie dramat, bo marzę o gęstych lokach jakieś wskazówki? Też może zacznę w końcu o nie dbać?