Włosy
- Escherichia
Re: Włosy
Wcześniej przypuszczałam na podstawie jakiś testów w necie.. z odpowiedzi wychodziły mi niskoporowate.
Te a ja ostatnio sobie oglądałam pod mikroskopem, ale nie zrobiłam zdjęcia
ale były raczej totalnie gładkie. Ja mam włosy, których nie da się wystylizować, żaden skręt mimo utrwalenia się nie trzyma dłużej niż 20 minut. Są totalnie proste, śliskie (wszystkie gumki się ześlizgują), nie puszą się. Ogólnie dramat, bo marzę o gęstych lokach
jakieś wskazówki? Też może zacznę w końcu o nie dbać?
Ja to czy myje rano i susze suszarka, czy wieczorem i daje wyschnac, to i tak dziennie musze umyc, bo wygladaja nieświeżo mega...
Latem to w ogole najlepiej jakbym 2x na dzien myla
Latem to w ogole najlepiej jakbym 2x na dzien myla
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Tak, spanie z mokrymi jest niedobre, bo się je gniecie, łamie itp. Ale wiecie, powinno się spać na atlasowych(satynowych?) Poduszkach żeby włosom robić dobrze.. moje maja że mną przekichane
Ja wtedy zwiazuje/prostuje, nie ma szans chodzić z rozpuszczonymi. Tzn teraz po proteinie mogę na lajcie, ale w normalnych okolicznoscisch jeszcze gorszy pudel niż zawsze.

Ja wtedy zwiazuje/prostuje, nie ma szans chodzić z rozpuszczonymi. Tzn teraz po proteinie mogę na lajcie, ale w normalnych okolicznoscisch jeszcze gorszy pudel niż zawsze.

Ja mam przerąbane z myciem, schną wieczność same i wyglądają wtedy marnie, jak wysusze mam szopę i muszę suszyć zwykła suszarka i dosuszać obrotową albo prostować. Biorąc pod uwagę znikomą ilość wolnego czasu ostatnio chodzę w warkoczu Maryny i dziękuję Bogu, ze jest zima i mam czapkę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.