Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Jezu, Pani, nie wiem co napisać, pięknie, robota łał, co za nózie <3 gratulacje, szacunek, kwiaty, brokat i TORT żeby nie było (to zazdrość, tak).
Jak robisz z tego taką zagadkę to obstawiam, że na wadze więcej niż wizualnie. No to.. 90? Hihi, suchar. Niebiescy 67
Jak robisz z tego taką zagadkę to obstawiam, że na wadze więcej niż wizualnie. No to.. 90? Hihi, suchar. Niebiescy 67

No i mamy poniedziałek gdzie podsumowanie?
Nie możesz nas tak trzymać w napięciu!
ps. ja też uważam, że wyglądasz na mniej niż wytypowalam, ale ekhem, chcę wygrać konkurs

ps. ja też uważam, że wyglądasz na mniej niż wytypowalam, ale ekhem, chcę wygrać konkurs

Przez cycki obstawiam 67 
Obstawiam 65 i czekam na podsumowanie!
Escherichia pisze: ↑09 sty 2022, 12:58Cycek duży. Wydaje mi się, że na tym zdjęciu widać, że w stosunku do reszty jest spory
Ktoś tu nas robi w ***** i tym razem nie mam na myśli naszego rządu 
Już jest wtorek!
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Już jest wtorek!
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Nikt Cię w chuja nie robi

Zdjęcia miałam wrzucać w poniedziałek, a "wyniki" między 7dc a 9dc, bo wtedy dopiero mam spadki po okresie.. Pisałam w niedzielę, że wrzucam zdjęcia, bo mogę w poniedziałek nie mieć czasu (jak się okazało czasu nie miałam nawet pierdnąć w poniedziałek i wtorek).

Dzisiaj 8dc, więc myślę, że ta mniejsza liczba na wadze, to już finito, najwyżej jutro/pojutrze będę korygować

Na początku chciałam Wam podziękować za wspieranie mnie przez rok poprzez cudowne komplementy

Jeśli chodzi o Wasze typy, to najbardziej łaskawa była meg

Lisbeth natomiast pocisnęła w drugą stronę

Wszytskie opinie, że poniżej 65kg również są bardzo miłe

Natomiast największe doświadczenie z dużym cycem ma Misiaq, a Shattered ma celne oko

Ostatnie miesięczne (w przypadku centymetrów półtoramiesięczne) spadki wyglądają następująco:
-2,2kg
biust -3cm
talia -3cm
pępek -3cm
flak i boczki -4cm
biodra -2cm
udo -1cm
Aktualnie większość mierzonych/kupowanych ubrań jest w rozmiarze 38

Ważę 67,2kg

- mała_czarna
Bakteria brawo 
a ile w sumie zgubilaś cm? I jaki teraz cel? Utrzymanie tego czy jeszcze jakieś spadki planujesz?

- Escherichia
Pomiary ciała zapisuję od końca września, więc bazować będę na swojej pamięci. Grzebię w głowie i na spokojnie po -25cm w cyckach, biodrach, w pasiemała_czarna pisze: ↑12 sty 2022, 8:05Bakteria brawo a ile w sumie zgubilaś cm? I jaki teraz cel? Utrzymanie tego czy jeszcze jakieś spadki planujesz?

Cel? Wyjdzie w praniu, ale z 5kg mogę jeszcze pocisnać

No dobra, Misiaq wygrała, ale byłam blisko
też mam taki cyckowy problem.
W każdym razie mega wielki szacun za to, co osiągnęłaś. Ile w sumie schudłaś? Coś mi się kojarzy, że ok 30 kg, ale nie chce mi się przekopywać wątku
masz jeszcze jakieś dodatkowe statystyki? Typu np. ile przez pierwsze 3 miesiące, pół roku itp? Lubię takie rzeczy 
W każdym razie mega wielki szacun za to, co osiągnęłaś. Ile w sumie schudłaś? Coś mi się kojarzy, że ok 30 kg, ale nie chce mi się przekopywać wątku

- Escherichia
W sumie schudłam 33,4kg i bardzo proszę o pozostawienie komentarzy o wadze wyjściowej dla siebieefryna pisze: ↑12 sty 2022, 8:33No dobra, Misiaq wygrała, ale byłam bliskoteż mam taki cyckowy problem.
W każdym razie mega wielki szacun za to, co osiągnęłaś. Ile w sumie schudłaś? Coś mi się kojarzy, że ok 30 kg, ale nie chce mi się przekopywać wątkumasz jeszcze jakieś dodatkowe statystyki? Typu np. ile przez pierwsze 3 miesiące, pół roku itp? Lubię takie rzeczy
![]()

Przez pierwsze 3 miesiące schudłam 8,5kg. W lipiec wchodziłam 18,8kg szczuplejsza. Wrzesień kończyłam z -25,8kg na minusie. W Sylwestra "balowałam" o 31,8kg lżejsza

Ogromne gratulacje 

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ogromne gratulacje ❤❤❤
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Podpisuje sie, ja tez wazę podobnie a wyglądam… szkoda gadać Misiaq pisze:Wygrałam!
Wyglądasz na mniej!
Ważę podobnie, wyglądam dużo gorzej
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia