Moja walka o lepszą sylwetkę
- Escherichia
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
W sumie to właśnie się zmotywowałam do szybkiego treningu z gumami do serialu
Mnie to przeszkadza w sukienkach.Escherichia pisze: ↑25 sty 2022, 17:51Na co dzień w ubraniach tęgo nie widać, ale np o jeansach w połączeniu z krótszą koszulką/topem do bioder mogę zapomnieć
Muszę zapinać pasek wyżej niż chcę.
Krótkie dopasowane t-shirty, koszule odpadają
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
Escherichia, ale i tak wyglądają super. Daj namiar, bo nie chce mi się szukać
Jestem z siebie dumna, bo przegoniłam chłopaków na godzinny spacer, później zrobiłam cardio dance. Jak na moje możliwości to naprawdę super
Zwłaszcza, że wczoraj ćwiczyłam i mam zakwasy.
Chciałabym, aby moja motywacja się utrzymała. I z utęsknieniem czekam na wiosnę, aby wsiąść na rower.
Jestem z siebie dumna, bo przegoniłam chłopaków na godzinny spacer, później zrobiłam cardio dance. Jak na moje możliwości to naprawdę super
Zwłaszcza, że wczoraj ćwiczyłam i mam zakwasy.
Chciałabym, aby moja motywacja się utrzymała. I z utęsknieniem czekam na wiosnę, aby wsiąść na rower.
- Escherichia
Sukienki na szczęście dobieram tak, że kwadraciak się nie odznaczalisbeth87 pisze: ↑25 sty 2022, 18:09Mnie to przeszkadza w sukienkach.Escherichia pisze: ↑25 sty 2022, 17:51Na co dzień w ubraniach tęgo nie widać, ale np o jeansach w połączeniu z krótszą koszulką/topem do bioder mogę zapomnieć
Muszę zapinać pasek wyżej niż chcę.
Krótkie dopasowane t-shirty, koszule odpadają
Sofii,
https://api-shein.shein.com/h5/sharejum ... 8155172864
Escherichia, świetnie to pierwsze zdjęcie z nóżką
A jak materiał w tych legginsach? Przyjemny, czy jednak czuć sztuczność?
Sofii, brawo!
A jak materiał w tych legginsach? Przyjemny, czy jednak czuć sztuczność?
Sofii, brawo!
U mnie problem pojawia się gdy chcę dodać pasek. Muszę go zakładać powyżej talii. Dotyczy każdego fasonu.Escherichia pisze: ↑25 sty 2022, 18:42Sukienki na szczęście dobieram tak, że kwadraciak się nie odznacza
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
Julia 2.4.2017r.
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Lisbeth, https://youtu.be/teZd4sEZrpc plus masa innych filmów po wpisaniu hip dips. Jedynym słowem - łatwo nie będzie
- Escherichia
Efryna, przyjemne Dla mnie lepsze niż "śliskie" z Decathlonu
Jestem z siebie oficjalnie dumna - 8 treningów w 14 dni.
Oczywiście spowodowane to było dużą ilością wolnego czasu, ale mimo wszystko ćwiczyłam z przyjemnością.
Mam nadzieję, że w końcu uda mi się coś że sobą zrobić, możecie trzymać kciuki.
Oczywiście spowodowane to było dużą ilością wolnego czasu, ale mimo wszystko ćwiczyłam z przyjemnością.
Mam nadzieję, że w końcu uda mi się coś że sobą zrobić, możecie trzymać kciuki.
- Escherichia
Brawo! Co ćwiczysz?
Escherichia, pisałam już, robiłam plan z Codziennie Fit. Jakoś polubiłam tę dziewczynę, a a w moim wypadku to wyczyn
Na początku zrobiłam startery, ale jednak nie jest chyba że mną tragicznie, bo po nich miałam ochotę na więcej więc włączałam sobie cardio dance.
W środę był live. Dzisiaj zrobiłam cardio.
Na początku zrobiłam startery, ale jednak nie jest chyba że mną tragicznie, bo po nich miałam ochotę na więcej więc włączałam sobie cardio dance.
W środę był live. Dzisiaj zrobiłam cardio.
- Escherichia
Sofii, faktycznie, przepraszam. Będę musiała spojrzeć
Przetestowałam dzisiaj legginsy. Polecam. Bardzo wygodne, rozciągliwe, ale nie prześwitujące, ładnie trzymają jednocześnie nie ograniczają ruchów. Miękkie Wzięłam M-kę i rozmiar jest idealny
Przetestowałam dzisiaj legginsy. Polecam. Bardzo wygodne, rozciągliwe, ale nie prześwitujące, ładnie trzymają jednocześnie nie ograniczają ruchów. Miękkie Wzięłam M-kę i rozmiar jest idealny
Escherichia, dla zaawansowanych też ma treningi, może coś znajdziesz.
Długo się czeka na te leginy?
Zastanawiam się czy powinnam brać takie modelujące tyłek, bo mój jest spory
Długo się czeka na te leginy?
Zastanawiam się czy powinnam brać takie modelujące tyłek, bo mój jest spory
- Escherichia
Sofii, tydzień
Shattared parę stron wcześniej polecała z Ali, też wyglądają na bardzo sensowne Pewnie za jakiś czas będę zamawiać, aby mieć dwie pary
Shattared parę stron wcześniej polecała z Ali, też wyglądają na bardzo sensowne Pewnie za jakiś czas będę zamawiać, aby mieć dwie pary
Czas na podsumowanie stycznia. Najpierw sobie myślałam, że się nie będę ważyć, bo mam końcówkę @ i wczoraj spasowałam. Ale dziś mi nie dało. 3,5 kg mniej. Niewiele ćwiczyłam, bo albo mnie coś łapało i nie miałam siły albo trzeba było robotę w domu nadrabiać. W lutym będzie poprawa, bo popołudnia już będę wolne. :taniecszczęścia: