u nas oplata za samo paliwo- gaz, za jednostkę też 100% wyższa ale na rachunek składają się jeszcze inne pozycje. Te wszystkie opłaty przesyłowe też docelowo mają być 100% wyższe jeszcze w tym roku

u nas oplata za samo paliwo- gaz, za jednostkę też 100% wyższa ale na rachunek składają się jeszcze inne pozycje. Te wszystkie opłaty przesyłowe też docelowo mają być 100% wyższe jeszcze w tym roku
Rachunku nie widziałam. Mój brat mi mówił, że ma 100% więcej za gaz. A teściowie płacili zawsze około 170/dwa miesiące a teraz mają 360.sowaa pisze:u nas oplata za samo paliwo- gaz, za jednostkę też 100% wyższa ale na rachunek składają się jeszcze inne pozycje. Te wszystkie opłaty przesyłowe też docelowo mają być 100% wyższe jeszcze w tym roku
O boziuchno. I potem płacisz za to, że sąsiad grzeje na potęgę?!Necia pisze:No nie ma, od początku nie mieliśmy, płacimy za ogrzewanie z metra zaliczki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
U moich teściów też nie było i dlatego teściowie mieli wiecznie 25 stopnimeg pisze:O boziuchno. I potem płacisz za to, że sąsiad grzeje na potęgę?!Necia pisze:No nie ma, od początku nie mieliśmy, płacimy za ogrzewanie z metra zaliczki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Co za absurd
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości