Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Graty!efryna pisze:yaaas, skończył mi się okres i zanotowałam drgnięcie w dół, bo od 3 tygodni się nic nie ruszyło
Ja mam nadzieje ze coś spadnie na pudełkach, tylko teraz myśle co mi odbiło, żeby je brać w tygodniu kiedy jest tłusty czwartek
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Efryna, gratki!
Ja się wczoraj dowiedziałam, że najlepsza jest głodówka...
Ja się wczoraj dowiedziałam, że najlepsza jest głodówka...
Efryna, super! Oby tak dalej.
U mnie też lekko drgnęło, chyba zaraz zobaczę 5 z przodu, tak bardzo tęskniłam!
Zrobiłam trening. Jeju, jak się wkręciłam. Sprawia mi to naprawdę przyjemność. Nie będę nigdy taka fit jak Escherichia, ale nie jestem już mega leniwą bułą!
U mnie też lekko drgnęło, chyba zaraz zobaczę 5 z przodu, tak bardzo tęskniłam!
Zrobiłam trening. Jeju, jak się wkręciłam. Sprawia mi to naprawdę przyjemność. Nie będę nigdy taka fit jak Escherichia, ale nie jestem już mega leniwą bułą!
- Escherichia
Wczoraj wychodne. Wleciało piwo, pizza, tiramisu Dzisiaj 1kg więcej na wadze Ale pocieszam się tym, że to glikogen i woda, dzień cyklu Zrobiłam oszczędności na śniadaniu i obiedzie, nawet nie byłam mega dużo poza deficyt
Niedługo zbieram się na trening, około 13:00 jadę z mamą na basen Myślałam, że korzystając ze słońca pójdziemy na spacer, ale szkoda naszych urwanych głów
Niedługo zbieram się na trening, około 13:00 jadę z mamą na basen Myślałam, że korzystając ze słońca pójdziemy na spacer, ale szkoda naszych urwanych głów
- Escherichia
Wróciłam z basenu, pływałam uczciwe 40 minut Myślę, że dzisiaj spaliłam wczorajsze wybryki
- Escherichia
Super Oby tak dalej
Mi waga również większość cyklu stoi, puszcza dzień przed okresem, żeby znowu wzrosnąć i spaść około 9dc.. następnie znowu rośnie, spada dzień przed okresem... I tak w kółko
- mała_czarna
Ile razy w tyg ćwiczysz?Escherichia pisze:Wróciłam z basenu, pływałam uczciwe 40 minut Myślę, że dzisiaj spaliłam wczorajsze wybryki
Ja miałam takie założenie żeby 3 razy ale różnie wychodzi, jeśli dzieciaki padną późno to już nie mam siły na cokolwiek.
- Escherichia
Aktualnie chodzę na siłownię szalone dwa razy w tygodniu (sobota, niedziela) Kwestia pogody, jak wracam do cieplutkiego domu po pracy, to mi się już nie chce około 18 na zimno wychodzić. Może teraz będzie lepiej, idzie powoli wiosnamała_czarna pisze: ↑20 lut 2022, 7:44Ile razy w tyg ćwiczysz?Escherichia pisze:Wróciłam z basenu, pływałam uczciwe 40 minut Myślę, że dzisiaj spaliłam wczorajsze wybryki
Ja miałam takie założenie żeby 3 razy ale różnie wychodzi, jeśli dzieciaki padną późno to już nie mam siły na cokolwiek.
Jak we wrześniu zaczynałam chodziłam 4 razy w tygodniu
Mi wychodzi 3-4 razy tygodniowo (ćwiczę w te dni, kiedy wiem, że na drugi dzień myję włosy, żeby nie zaburzać rytmu ).
Poczułam dzisiaj luz w spodniach, co za cudowne uczucie. Ćwiczę wytrwale, gdyby jeszcze udało mi się trzymać jakąś dietę... Chociaż bywało gorzej.
Poczułam dzisiaj luz w spodniach, co za cudowne uczucie. Ćwiczę wytrwale, gdyby jeszcze udało mi się trzymać jakąś dietę... Chociaż bywało gorzej.
Ja dziś pierwszy dzień pudełek. Nie zjadłam podwieczorku, jednak 5 posiłków to chyba dla mnie za dużo. Jeszcze kolacje zjem jak dzieci pójdą wreszcie spać.
Dziś takie menu
Dziś takie menu
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia powodzenia!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Dzięki raczej nie wymaga to ode mnie poświęcenia, ja pod sufit skacze, ze nie muszę gotować
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Sofii, gratki luzu w spodniach
Necia, rozpiska wygląda smacznie Przypomnij mi, ile to kalorii? No i powodzenia! Trzymam kciuki!
Necia, rozpiska wygląda smacznie Przypomnij mi, ile to kalorii? No i powodzenia! Trzymam kciuki!