Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Mess, moj prog tez jest mega niski zreszta jak staralam sie o M to musialam sporo przyjmowac (600-800mg dobowo) nawet na naturalsach
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Patrząc jak mi cykle swiruja, plus ten progesteron to ja juz chyba mam menopauzę i bede już zawsze gruba i wsciekła
Ruby a teraz tez czyms podnosisz?
Ja dopiero we wtorek ide z wynikami ale pewnie dostane skierowanie do endokrynologa i bede czekac 100 lat nim sie czegos dowiem
Ruby a teraz tez czyms podnosisz?
Ja dopiero we wtorek ide z wynikami ale pewnie dostane skierowanie do endokrynologa i bede czekac 100 lat nim sie czegos dowiem
Mess, nie, teraz nie podnosze... poki nie mialam @ bylo ok, jak wrocila, to sie posypalo... wlasnie zaczynam brac anty... ku mojej rozpaczy tylko jednoskladnikowe, no ale...
Wczoraj mialam tez pobierana krew na glukoze i insuline na czczo i hemoglobine glikowana, zobaczyc jak insulina wyglada obecnie (podczas kp mialam tak dobry wynik, jak jeszcze nigdy)
Wczoraj mialam tez pobierana krew na glukoze i insuline na czczo i hemoglobine glikowana, zobaczyc jak insulina wyglada obecnie (podczas kp mialam tak dobry wynik, jak jeszcze nigdy)
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
chorera na jakiej jesteście diecie? Pudełka?
I czy ćwiczysz?
Efryna wielkie wielkie wielkie graty!
Tym większe, ze wiem ile to musiało być dla Ciebie "pracy".
Oczywiście zżera mnie zazdrość, bo mi bliżej do 7 ....
Oczywiście fota jest konieczna
I czy ćwiczysz?
Efryna wielkie wielkie wielkie graty!
Tym większe, ze wiem ile to musiało być dla Ciebie "pracy".
Oczywiście zżera mnie zazdrość, bo mi bliżej do 7 ....
Oczywiście fota jest konieczna
- Escherichia
Wiesz, sama się ważę kilka razy w miesiącu, ale tak, efekty miesięcznej diety porównuję zawsze w okolicach tego samego dnia cyklu po okresie, kiedy waga robi ewidentny spadek
- Escherichia
Czasem warto dać na luz W piątek zjadłam całą czekoladę, w sobotę wjechała pizza i piwo, wczoraj ładnie się trzymałam. Obstawiałam poweekendowy wzrost wagi, a tu spadek Tyle wygrać
Padłam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Escherichia a napisz ze swoich obserwacji w jakiej fazie cyklu masz zastój wagi, w jaki ci rośnie i spada?
- Escherichia
Zaczynając od początku cyklu to podczas okresu waga jest wyższa, teraz przy 28-dniowych cyklach około 5-6dc mam "duży" spadek wagi. Następnie przed owulacją idzie do góry i raczej się trzyma do 1-2 dni przed okresem, kiedy to wyraźnie spada, aby na nowo iść w górę w 1dc.
Whoa, nieźle obserwacje! U mnie w ostatnich dniach cyklu potrafi być trochę więcej, a potem wyraźny spadek 6-7 dnia nowego, więcej zależności nie zauważyłam
Super obserwacje!Escherichia pisze: ↑12 kwie 2022, 20:39Zaczynając od początku cyklu to podczas okresu waga jest wyższa, teraz przy 28-dniowych cyklach około 5-6dc mam "duży" spadek wagi. Następnie przed owulacją idzie do góry i raczej się trzyma do 1-2 dni przed okresem, kiedy to wyraźnie spada, aby na nowo iść w górę w 1dc.
Nie chce mi się ważyć codziennie. Ciekawe co by u mnie wyszło. Mam dziś 1dc mogłabym się pokusić.
- Escherichia
Na apce mam średnio po 8 zapisków wciągu miesiąca Ale zdałam sobie sprawę, że ważę się dużo częściej